T2 Trainspotting
ikub#: 1702160072
Në fillim ishte një mundësi … pastaj një tradhëti.  Që atëherë kanë kaluar 20 vjet. Shumë gjëra kanë ndryshuar dhe në të njëjtën kohë po aq shumë kanë mbetur në vend. Mark Renton kthehet tek i vetmi vend të cilin e quan shtëpi. Spud, Sick Boy dhe Begbie po e presin. Të tjerë shokë të vjetër e presin gjithashtu. Gëzimi, vetmia, humbja, urrejtja, miqësia, frika, pendimi, vetë-shkatërrimi. Të gjithë janë rreshtuar gati per ta pritur dhe për t’iu bashkuar vallëzimit të quajtur jetë.rn
 
Regjia: Danny Boyle
 
Skenari: John Hodge
 
Aktore: Ewan McGregor, Kelly Macdonald, Jonny Lee Miller
 
Kohezgjatja: 98 min
 
Kompania: Cloud Eight Films
Data e fillimit: 16/02/2017
Data e mbarimit: 23/02/2017
Orari: 20:00
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
09:00;
KinoKlub Tirana
23:00;
Folie Terrace
19:30;
DESTIL Albania
15:00; 17:15; 19:15; 21:00; 21:30; 22:00;
CINEPLEXX
12:30; 15:00; 18:15; 20:00; 21:45;
CINEPLEXX
14:30; 19:10;
KINEMA MILLENIUM
12:00; 16:30; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
10:45; 12:30; 13:00; 15:00; 17:30; 18:00; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
16:30;
Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane
19:00;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:00; 18:30; 20:00; 21:00; 22:00;
Kinema Imperial
10:30; 11:00; 17:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX


loading...

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA IMPERIAL
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702160072
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved