John Wick: Chapter 2
ikub#: 1702230033

John Wick: Chapter 2 ne sallat e Kinema Imperial.

Një vazhdim i filmit të 2014 John Wick. Keanu Reeves  rikthehet në rolin protagonist si një vrasës me pagesë që tashmë ka hequr dorë nga puna  e tij. Filmi tregon historinë e jetës së John-it që nga filmi i parë dhe krizën e identitetit në të cilën e gjen veten. A është ai John-i njeriu familjar i cili ndihet i pikëlluar për vdekjen e së shoqes, apo John Wick një vrasës i pamëshirshëm i njohur ndërkombëtarisht?
 
Regjia: Chad Stahelski
 
Skenari: Derek Kolstad
 
Aktore: Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane
 
Kohezgjatja: 115 min
 
Kompania: Thunder Road Pictures
Data e fillimit: 23/02/2017
Data e mbarimit: 20/03/2017
Orari: 15:00; 22:15; 20:00
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
11:15; 12:45; 14:30; 16:15; 18:00;
CINEPLEXX
19:15; 21:15;
CINEPLEXX
16:00; 18:30; 19:45; 21:00; 22:00;
CINEPLEXX
10:30; 11:00; 15:30; 17:00;
Kinema Imperial
19:00;
Kinema Imperial
15:00; 19:00;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 17:00; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
11:00;
KINEMA MILLENIUM
10:30; 11:00;
Kinema Imperial
10:45;
Kinema Imperial
12:30; 15:00; 18:00; 20:00; 21:00; 22:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:30; 17:30; 19:00; 22:40;
Kinema Imperial
10:00;
GALERIA KOMBETARE E ARTEVE
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX
Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA IMPERIAL
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702230033
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved