Elita 5 & Dj Sardi @ Cinco Cavalli Club
ikub#: 1703200001

Kete fundjave live ne skene me Legjenden Elita5 dhe DjSardi ne nje miksim gjenial rrymash per te ju dhuruar nje mbremje te paharrueshme

Data e fillimit: 24/03/2017
Orari: 23:00
Vendndodhja: Cinco Cavalli Club
Evente te tjera Sot
23:00;
Cinco Cavalli Club
15:00; 17:15; 19:15; 21:00; 21:30; 22:00;
CINEPLEXX
12:30; 15:00; 18:15; 20:00; 21:45;
CINEPLEXX
14:30; 19:10;
KINEMA MILLENIUM
12:00; 16:30; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
10:45; 12:30; 13:00; 15:00; 17:30; 18:00; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
23:00;
MAI TAI
19:00;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:00; 18:30; 20:00; 21:00; 22:00;
Kinema Imperial
10:30; 11:00; 17:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: PERFORMANCA LIVE.
Postuar nga: Morava
ikub #:
1703200001
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved