The Boss Baby
ikub#: 1704130062
Një bebe dhe vëllai i tij 7 vjecar do të përpiqen të ndalojnë një komplot të Puppy Co.
 
Regjia: Tom McGrath
 
Skenari: Marla Frazee, Michael McCullers
 
Aktore: Miles Christopher Bakshi, Alec Baldwin, Eric Bell Jr.
 
Kohezgjatja: 97 min
 
Kompania:
Data e fillimit: 13/04/2017
Data e mbarimit: 23/05/2017
Orari: 10:30
Vendndodhja: KINEMA MILLENIUM
Evente te tjera Sot
23:00;
Rooftop VI
15:30; 17:30; 20:15; 21:00; 21:45;
CINEPLEXX
17:15;
CINEPLEXX
18:45; 21:15;
CINEPLEXX
19:00; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:30; 20:00; 20:30; 22:00;
Kinema Imperial
23:00;
Cinco Cavalli Club
22:00;
Folie Marine
13:45; 16:30; 19:15; 20:45; 22:00;
CINEPLEXX
15:00; 19:00; 21:20;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:30; 15:30; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
20:00;
Rogner Hotel Tirana
12:30; 13:00; 20:00; 20:30; 21:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA MILLENIUM
Postuar nga: Morava
ikub #:
1704130062
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved