The Fate of the Furious
ikub#: 1704130057
Letty dhe Dom janë në muajin e tyre të mjaltit ndërsa  Brian dhe Mia janë larguar nga jeta e rrezikshme. Jeta e të gjithë grupit ka ndryshuar dhe tani gjithçka që lidhet me ta duket se është thjesht normale.  Një grua misterioze e josh Domin drejt botës së krimit dhe një tradhëti ndaj njerëzve të tij të afërt do të trondisë jetën e të gjithëve duke i vendosur në provën më të vështirë qe iu është dashur të kalojnë ndonjëherë. 
 
Regjia: F. Gary Gray
 
Skenari: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
 
Aktore: Charlize Theron, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Vin Diesel, Jason Statham
 
Kohezgjatja: 136 min
 
Kompania: Universal Pictures
Data e fillimit: 13/04/2017
Data e mbarimit: 27/04/2017
Orari: 13:00; 15:30; 18:00; 20:30; 22:45; 12:15; 21:00; 12:30; 15:00; 17:30; 20:00; 22:15
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
16:30;
CINEPLEXX
20:15;
CINEPLEXX
19:00;
KINEMA MILLENIUM
10:00;
KINEMA MILLENIUM
10:30; 12:30; 15:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria FAB
10:30;
Kinema Imperial
20:00;
TEATRI EKSPERIMENTAL KUJTIM SPAHIVOGLI
12:30; 15:45; 18:15;
CINEPLEXX
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA IMPERIAL
Postuar nga: Morava
ikub #:
1704130057
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved