3 Harqet
ikub#: 1704170033
Muzeu Historik Kombëtar, Ambasada e Francës në Tiranë, Bourgogne-Franche-Comté dhe shoqata Art Mobile, ju ftojnë nesër, datë 15 prill 2017 ora 16.00, në çeljen e ekspozitës më skulptura dhe piktura me titull “3 Harqet” të skulptorit Claudy Pellaton dhe piktorit Enkelejd Zonja.
 
Ekspozita do të qëndrojë e hapur në datat 15-26 prill në sallën e ekspozitave në Muzeun Historik Kombëtar!
Data e fillimit: 17/04/2017
Data e mbarimit: 26/04/2017
Orari: 10:00
Vendndodhja: MUZEU HISTORIK KOMBETAR
Evente te tjera Sot
23:00;
SUMMER DEPO VLORE
15:30; 17:30; 20:15; 21:00; 21:45;
CINEPLEXX
17:15;
CINEPLEXX
18:45; 21:15;
CINEPLEXX
19:00; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:30; 20:00; 20:30; 22:00;
Kinema Imperial
22:00;
Folie Marine
13:45; 16:30; 19:15; 20:45; 22:00;
CINEPLEXX
15:00; 19:00; 21:20;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:30; 15:30; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
20:00;
Rogner Hotel Tirana
12:30; 13:00; 20:00; 20:30; 21:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: EKSPOZITË
Postuar nga: Morava
ikub #:
1704170033
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved