Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Apliko: Një ditë në Bashkinë e Tiranës
ikub#: 1709140039
Do të dish sa çështje ndjek Kryetari i Bashkisë në një ditë? Je kurioz si organizohen aktivitetet kulturore në Tiranë? Sa dokumenta duhen për të shtruar një rrugë apo rregulluar një shkollë? Si organizohet trafiku? Si komunikohet me median dhe publikun?
Je i pavendosur për rrugën që do të zgjedhësh për të ardhmen tënde sepse nuk e di cili ështe profesioni i përshtatshëm për ty?
Stafi i Bashkisë së Tiranës të fton të kalosh një ditë pune, duke dhënë mundësine e njohjes nga afër të angazhimeve dhe aktiviteteve të përditshme.
Bëhu pjesë e Bashkisë së Tiranës për një ditë duke plotësuar të dhënat në këtë formular -> https://www.facebook.com/ErionVeliaj/app/1496229690396680/?ref=page_internal
Data e fillimit: 10/10/2017
Data e mbarimit: 10/05/2018
Orari: 09:00
Vendndodhja: Bashkia e Tiranes08000888
Per me shume nga Bashkia e Tiranes
08000888
Per me shume nga Bashkia e TiranesEvente te tjera Sot
08:00; 19:00;
Rosa Blu
08:00; 23:59;
Rosa Blu
19:00;
Teatri Metropol
19:00;
Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli
10:30;
Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli
15:00; 16:00; 17:30; 18:45; 20:00; 21:00; 22:15;
CINEPLEXX
15:45; 18:00; 20:45;
CINEPLEXX
12:30; 19:15;
KINEMA MILLENIUM
15:00; 21:10;
KINEMA MILLENIUM
19:00; 21:10;
Kinema Imperial
10:45; 12:30; 13:00; 17:00; 19:00; 21:00;
Kinema Imperial
19:00;
Teatri Metropol
11:00;
Cirku i Tiranës
19:00;
Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli
16:20; 19:10; 21:20;
CINEPLEXX
21:20; 21:45;
CINEPLEXX
19:00;
KINEMA MILLENIUM
17:00;
KINEMA MILLENIUM
14:30; 16:45;
Kinema Imperial
14:30; 16:30; 19:00; 21:10;
Kinema Imperial
10:00;
Tulla Culture Center
10:30;
Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli
19:00;
Muzeu Historik Kombetar
10:30;
Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli
10:30;
Teatri Eksperimental
Shfleto artikuj te tjere per: BASHKIA E TIRANES KURESHTJE
Postuar nga: Morava
ikub #:
1709140039
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved