Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje30 Jan - 03 Shk
Teatri i Opera dhe Baletit
19:00;
20 - 21 Jan
Teatri i Kukullave
10:30; 11:30;
17 - 21 Jan
Teatri Kombetar
09:00; 13:00; 16:00; 19:00;
18 - 21 Jan
Teatri Kombetar
09:00; 13:00; 16:00; 19:00;
20 Jan
Teatri Eksperimental
10:30;
20 Jan
Teatri Eksperimental
10:30;
20 - 26 Jan
Teatri Eksperimental
19:00;
19 - 21 Jan
TEATRI EKSPERIMENTAL
19:00;
20 Jan - 25 Shk
TEATRI METROPOL
11:00;

1


Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved