‘Rruga e Kombit’, 10 euro vajtje-ardhje, kompania turke fiton koncesionin për 30 vjet
Kompania turke ka fituar koncesionin për Rrugën e Kombit për 30 vjet.
Koncesioni i “Rrugës së Kombit”, e merr një kompani turke
Ministria e Transportit ka njoftuar se koncesionin për “Rrugën e Kombit” e ka marrë një bashkim kompanish, kryesuar nga një kompani turke. Koncesioni ka një afat 30-vjeçar.
Kosovë, kreditë e këqija arrijnë në 170 milionë euro
Në fund të vitit 2015 niveli i kredive të këqija në Kosovë ka arritur në rreth 170 milionë euro, derisa në fund të vitit paraprak shuma e kredive të këqija kishte arritur në rreth 165 milionë euro.
KEDS/KESCO vazhdon t’i mbulojë dështimet e veta duke u fs...
KEDS/KESCO vazhdon t’i mbulojë dështimet e veta duke u fshehur prapa blloqeve të KEK-ut
Më pak si investime të huaja direkte në Kosovë
Më pak si investime të huaja direkte në Kosovë
Qeveria shqiptare do t’u falë taksat dhe gjobat 140 mijë ...
Qeveria shqiptare do t’u falë taksat dhe gjobat 140 mijë shoferëve. Ja kush përfiton
Ata që po e shkatërojne kosovën (politikajt) rrogën më të...
Ata që po e shkatërojne kosovën (politikajt) rrogën më të madhe tri herë, se ata që po e mbrojne Kosovën
Forbes: Më e pasura është Kim, e dyta...
Prestigjiozja Forbes ka publikuar të ardhurat e motrës më të vogël të familjes Kardashian-Jenner. Si
One Direction. Më të paguarit e vitit 2016
Edhe pse e patën deklaruar si një vit pushimi, katër djemtë e grupit te njohur One Direction janë sh
Forbes: Johnny Depp aktori më i paguar të vitit 2016
Aktori Johnny Depp është shpallur për të dytin vit radhazi si aktori më i paguar i Hollywoodit nga r
Wall St. pulls back from record; utilities slump
NEW YORK (Reuters) - U.S. stocks fell on Tuesday as investors engaged in profit-taking to pull major indexes from record levels, while the trend of modest moves and low volume continued heading into...
U.S. consumer confidence rises in December
(Reuters) - U.S. consumer confidence increased in December, bolstered by a brightening jobs situation that left perceptions about economic conditions at a high last seen in February 2008, according...
Brent and WTI see small gains as end of year approaches
NEW YORK (Reuters) - Crude futures closed up slightly Tuesday, getting some relief from a weak dollar but not making significant strides as traders prepared for the end of the year.
Kursi i këmbimit
EUR/LEK USD/LEK EUR/USD GBP/LEK
BlenShet% 
SGAL 134.90 138.90 0.00
BKT 136.30 136.90 0.00
Dua të konvertoj:
Nga: Në:
Banka e Shqiperise
USD/LEK 128.62 0.09%
EUR/LEK 136.82 -0.14%
CHF/LEK 127.57 -0.17%
GBP/LEK 158.01 -0.23%
CAD/LEK 96.24 -0.56%

European Central Bank 20/01/2017 
EUR/USD 1.0632 -0.36%
EUR/GBP 0.866 0.04%
EUR/CAD 1.4217 0.48%
EUR/CHF 1.0727 -0.02%

kerko biznes
Emri i biznesit
LLOGARITJA E PAGES
Paga
Rezultati
Paga
TAP
Kontributet Shëndetësore 1.7%
Kontributet Shoqërore 9.5%
LLOGARITES KREDIE
Kësti Mujor
Shuma e Kredisë
Norma vjetore e interesit (%)
Kohëzgjatja e kredisë(në muaj)
Kësti mujor
Shuma e Interesit
Teprica e Kredisë
Kësti Mujor
Muajt e mbetur deri në maturimin e Kredisë
Shuma e Interesit
Njoftimet e fundit
PRONA MAKINA PUNE
Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet