Amnistia fiskale si vetting-u, si do të funksionojë njësi...
Amnistia fiskale si vetting-u, si do të funksionojë njësia speciale brenda tatimeve?
Bashkitë rëndojnë gjeneratat e ardhshme me lejet e ndërti...
Bashkitë rëndojnë gjeneratat e ardhshme me lejet e ndërtimit; Disa shpenzojnë më shumë për paga se investime kapitale
Duke filluar nga 500 mijë dollarë: Një firmë vjen me një ...
Duke filluar nga 500 mijë dollarë: Një firmë vjen me një ‘zgjidhje ndryshe’ për të pasurit – ruajtjen e ‘thesareve’ në malet zvicerane
4 tiparet që duhet t’i ketë një lider që të fitojë besimi...
4 tiparet që duhet t’i ketë një lider që të fitojë besimin e punonjësve
Forbes. Gratë më të pushtetshme për vitin 2019
Edhe këtë vit, revista amerikane Forbes ka publikuar listën me gratë më të fuqishme të botës për vit
10 muzikantët më të paguar për vitin 2019
Taylor Swift këtë vit arkëtoi 185 milionë dollarë dhe ngjitet nga vendi i gjashtë vitin e kaluar në
Bill Gates rimerr “fronin”
Gates rimori fronin e tij me një pasuri neto prej 110 miliardë dollarë, sipas Bloomberg Billionaires
Kursi i këmbimit
EUR/LEK USD/LEK EUR/USD GBP/LEK
BlenShet% 
Union 119.40 129.40 0.00
Dua të konvertoj:  
Nga: Në:
 
Banka e Shqiperise
EUR/LEK 132.18 0.14%
CAD/LEK 84.79 0.51%
USD/LEK 107.08 -0.11%
GBP/LEK 150.52 0.51%
CHF/LEK 114.71 -0.04%

European Central Bank 10/07/2020 
EUR/USD 1.1276 -0.66%
EUR/GBP 0.8957 -0.09%
EUR/CAD 1.5336 0.22%
EUR/CHF 1.0625 -0.09%

kerko biznes
Emri i biznesit
LLOGARITJA E PAGES
Paga  
Rezultati
Paga
TAP
Kontributet Shëndetësore 1.7%
Kontributet Shoqërore 9.5%
LLOGARITES KREDIE
Kësti Mujor
Shuma e Kredisë
Norma vjetore e interesit (%)
Kohëzgjatja e kredisë(në muaj)
Kësti mujor
Shuma e Interesit
Teprica e Kredisë
Kësti Mujor
Muajt e mbetur deri në maturimin e Kredisë
Shuma e Interesit
Njoftimet e fundit
PRONA MAKINA PUNE