AlexaKërkesë Nr. 01.02.3168 datë 13.06.2014
PËR SHPRONËSIM PUBLIK

Kërkesë Nr. 01.02.3401 datë 08.07.2014
PËR SHPRONËSIM PUBLIK

Kërkesë Nr. 01.04.3202 datë 07.07.2014
PËR SHPRONËSIM PUBLIK

Vendim i ERU Nr. 15 datë 09.06.2014
PËR ZBATIMIN E KONTRATËS MODEL, TË MIRATUAR NGA KKRR, PËR TË GJITHË KLIENTËT E SEKTORIT TË FURNIZIMIT ME UJË DHE LARGIMIT E PËRPUNIMIT TË UJËRAVE TË N

Vendim i ERU Nr. 14 datë 09.06.2014
PËR MIRATIMIN E TARIFAVE TË UJIT PËR KONSUM PUBLIK PËR SHA UK PESHKOPI

Vendim i ERU Nr. 13 datë 09.06.2014
PËR RINOVIM LICENCE SHA UJËSJELLËS KANALIZIME LIBRAZHD

Udhëzim Nr. 01.04.2127 datë 07.07.2014
PËR ADMINISTRIMIN E AEROPORTIT TE KUKËSIT

Vendim i KM Nr. 438 datë 02.07.2014
PËR MIRATIMIN E PLANIT KOMBËTAR PËR INTEGRIMIN EVROPIAN, 2014 - 2020Emri i biznesit
QytetiKërko sipas viteve:   
Si të prishni apo anuloni një kontratë

Çfarëdo qoftë arsyeja përse duhet të prishet një kontratë, ekziston një proces për t'u ndjekur, në mënyrë që të shmangen edhe pasojat më minimale në dëmin tënd. Mjafton të kini parasysh këto gjëra:
Kerkoni Gjeni Prona

| Shto tek te Preferuarat
Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


none

Spitali Amerikan

none