JE BIZNES? KLIKO KETU

Aplikacioni për Smartphone që i duhet çdo Shqiptari!

My ikub është një aplikacion që ofron informacionet më kryesore të portalit ikub.al. Midis të tjerash ai ju ndihmon që të ndiqni lajmet në kohë reale, të informoheni çfarë ndodh rreth jush, si dhe të kërkoni për biznese apo oferta të cilat ndodhen në zonën tuaj.

Në të përfshihen:
-Katalogu i Bizneseve
-evente.al
-ebuy.al
-Horoskopi
-Njoftime
-Shtypi i dites
-Lajme
-Femrat
Shkarko My ikub për:
Tek My ikub do të gjeni:
Katalogu i Bizneseve evente.al ebuy.al
Ofron informacione në lidhje me bizneset dhe ofertat e ndryshme në qytetin ku jetojmë. Ju mund të zgjidhni kategorinë e informacionit për të cilën jeni të interesuar dhe të klikoni për të parë bizneset dhe ofertat përkatëse. Informacionet mund ti kërkoni edhe në hartë për të parë bizneset ose ofertat që ndodhen rrotull zonës tuaj. Për çdo biznes do të gjeni kontakte, informacion rreth tij, pozicionimin në hartë, fotografi, video, etj.
Ju ndihmon për të marrë informacion në mënyrë të strukturuar dhe të thjeshtë në lidhje me të gjitha aktivitetet artistike, filmat, eventet, etj. të cilat janë duke ndodhur rreth jush në një moment të caktuar.
Është një platformë (dyqan) online ne të cilën tregtohen një shumëllojshmëri produktesh të firmave apo kompanive të ndryshme. Ne ofrojmë një treg të hapur për të gjitha kompanitë që duan të bëhen pjesëmarrëse dhe duan të shesin diçka në këtë platformë. Produktet janë të zgjedhura nga kompanitë më serioze dhe janë të strukturuara për një kërkim sa më të lehtë.
Horoskopi Njoftime Shtypi i dites
Ju sjell parashikimin e yjeve për shenjën tuaj. Lexoni se çfarë fati u ofron për ditën, javën, muajin apo vitin për ju dhe të dashurit tuaj.
Përdoruesi ka mundësinë të përdorë disa portale të specializuara për punë, prona, makina, evente, si edhe një portal të veçantë për të gjitha tipet e tjera të njoftimeve. Portali përdoret gjerësisht nga Bizneset, nga Individët, si edhe nga Organizatat e tjera, të vendit apo të huaja.
Ju jep mundesine te lexoni faqen e pare te gazetave me kryesore te vendit
Lajme Femrat
Ofron lajmet më të fundit në lidhje me aktualitetin, politikën, rajonin, sportin, kulturën. Artikujt përgatiten nga gazetarët e ikub.al dhe midis të tjerash do të lexoni një sërë reportazhesh eskluzive apo analiza të ndryshme
Gjithçka per femrat si bukuria, moda, veshje, kuzhina shqiptare dhe e huaj, dasma, shtepia dhe kopshti, etj.