header
KERKO PRONA
Teksti: Vendodhja:
Cmimi:  -    Lloji:
Okazion:
BKT
Okazion
Cmimi: 1.700.000L
Pozicioni Gjeografik: Korçë
Siperfaqja: 555.6 m2
Tipi i Prones: Troje
Tipi i Transaksionit: Shes
Data e Regjistrimit: 04/09/2014
Cmimi: 4.600.000L
Pozicioni Gjeografik: Lezhë
Siperfaqja: 69.2 m2
Tipi i Prones: Apartament
Tipi i Transaksionit: Shes
Data e Regjistrimit: 04/09/2014
Cmimi: 3.000.000L
Pozicioni Gjeografik: Lezhë
Siperfaqja: 51.6 m2
Tipi i Prones: Apartament
Tipi i Transaksionit: Shes
Data e Regjistrimit: 04/09/2014
Cmimi: 1.100.000L
Pozicioni Gjeografik: Lezhë
Siperfaqja: 22.5 m2
Tipi i Prones: Apartament
Tipi i Transaksionit: Shes
Data e Regjistrimit: 04/09/2014
Të Fundit
Shitet Are, Truall dhe Ndertese
10.000.000L
Shkodër
Kavaje, shitet Apartament 59 m2
2.000.000L
Kavajë
Shitet toke
2.600.000L
Durrës
Fier, shitet Are 3, 000 m2
4.000.000L
Fier

footer
| Shto tek te Preferuarat
Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


alpet

GlobeAlbania

digitalb