JE BIZNES? KLIKO KETU
PËRSE TË
REKLAMONI
NË IKUB.AL?
  • Është Portali Kryesor i Informacionit për Shqiptarët, që prej vitit 2006
  • Renditet ndër faqet më të vizituara në vend
  • Reklama juaj shfaqet 24 orë në 7 ditë të javës
  • Çmime konkuruese në krahasim me mediat tradicionale: tv, gazeta, radio, billboard
  • Efektivitet i lartë i reklamës suaj
  • Matje në kohë reale të ecurisë së fushatës tuaj
  • Mundësi për të targetuar audiencën që ju dëshironi
Krahasimi i çmimeve
3-16 herë më të lira se në rajon 50 herë më të lira se në radio
100 herë më të lira se në televizion 25 herë më të lira se në gazetë

Shërbimet tona
Online Advertising
Banner, Artikuj, E-mail, Social Networks, Mobile Ads
Online Marketing
Strategji dhe fushata marketingu online
Web Design
Umbraco CMS, HTML5, CSS3, JavaScriptWeb Development
Aplikacione Web në teknologjinë .Net
Web Hosting
Hostim me hapësira të ndryshme
Software Development
Software për Personal Computer dhe Mobile
Online Advertising,
i ofruar në dy forma kryesore: Banner dhe Artikuj Promovues. Gjithçka e punuar sipas standarteve ndërkombëtare mbi përmasat dhe cilësitë e reklamës online.
Katalogu i Bizneseve,
direktoria më e plotë e bizneseve në territorin e Shqipërisë, e cila gjendet në tre platforma: Print, Mobile, Web, me mbi 45 000 biznese të regjistruara.
Mobile Advertising,
mbi 1.5 milionë llogaritet numri i personave që përdorin internetin nga celulari në Shqipëri. Për t’ju dhënë mundësi që të kapni dhe këtë audiencë, ikub.al, mundëson promovim në variantin Mobile të portalit si dhe në aplikacionin tepër praktik My ikub.

Direct Marketing,
nëpërmjet dy formave:E-mail Marketing dhe SMS Marketing në databaza të konfirmuara dhe me mundësi filtrimi në bazë Gjinie, Moshe,Vendndodhje. Raport i detajuar pas përfundimit të fushatës.
Social Marketing,
për të qenë sa më pranë konsumatorit të produktit/shërbimit tuaj. Konsulencë dhe Menaxhim në faqet zyrtare të Biznesit tuaj në dy rrjetet e mëdha sociale: Facebook dhe Instagram.
E-commerce,
një nga trendet më të reja në vend. Tashmë ju mund të shtoni dhe një kanal tjetër për shitjen e produkteve tuaja, pa asnjë kosto fillestare, nëpërmjet dyqanit online www.ebuy.al.
Design and Branding,
duke kuruar çdo detaj të imazhit të kompanisë tuaj. Dizenjime të logove, punime në imazh dhe html të Newsletter-ave, Postera, Fletepalosje si dhe Web Design për ti dhënë identitetin e duhur Biznesit tuaj.

Tipet e banerave

Banner Fixed


Banner-i vendoset i fiksuar në fund tek të gjitha faqet e një portali. Ai shoqëron përdoruesin derisa ai ta mbyllë atë me butonin përkatës duke siguruar në mënyrë të pashmangshme shikueshmërinë e lartë nga çdo përdorues që viziton ikub.al. Në këtë pozicion banner-i mund të jetë imazh ose animacion, i cili tërheq vëmendjen e përdoruesit. Përmasat e tij janë të ndryshueshme në varësi të kërkesës

Banner Transition


Banner-i vendoset në faqe më vete dhe në qendër të tyre, shfaqet përpara se përdoruesi të hyjë në portalin ikub.al, apo para se të lexojë një artikull. Përmasat e banner-it janë të ndryshueshme.Shfaqja e banner-it gjithmonë para hyrjes në portal garanton një shikueshmëri të lartë, pasi çdo përdorues e sheh atë në mënyrë të pashmangshme. Në këtë pozicion banner-i mund të jetë imazh ose flash. Në rastin e flash-it madhësia e tij nuk duhet t’i kalojë 200 kb.

Banner Scroll


Banner-i vendoset në anën e djathtë ose në të majtë të të gjitha faqeve të portalit, duke përfshirë faqen e parë po ashtu edhe ato të listimit dhe të detajeve të artikujve. Përmasa e banner-it është e pandryshueshme. Ai shoqëron gjithmonë përdoruesin duke qëndruar gjithmonë në monitor dhe duke siguruar shikueshmërinë më të lartë krahasuar me banner-at e tjerë.

Banner Pop-Up


Banner-i vendoset në qendër të faqes tek të gjitha faqet. Ai shoqëron përdoruesin derisa ai ta mbyllë atë me butoninpërkatës duke siguruar në mënyrë të pashmangshme shikueshmërinë e lartë nga cdo përdorues që viziton ikub.al. Në këtë pozicion banner-i mund të jetë imazh ose flash. Në rastin e flash-it madhësia e tij nuk duhet t’i kalojë 100 kb.

Paketat e Përgjithshme


Shkarkoni informacionin më të
detajuar rreth paketës Silver KËTU


Shkarkoni informacionin më të
detajuar rreth paketës Gold KËTU


Shkarkoni informacionin më të
detajuar rreth paketës Platinium KËTU

Çfarë thonë klientët tanë?

Suksesi juaj është dhe suksesi ynë


Sherbimi i ikub.al ka qene i sakte dhe i shpejte. Cdo kerkese e dhene nga ne eshte punuar me pergjegjesi te plote. Asistenca e dhene per ndonje problem te mundshem ka qene shume profesionale.

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA


Jeni perfekt, ka lezet te punosh me njerez si ju!
PIANODROM


Dua te pergezoj ikub per menyren e bashkepunimit me mua, fleksibilitetin ndaj klienteve, perzgjedhjen e stafit qe une njoh nga koha qe jam kliente dhe per arritjet ne kohe ne sasi produktesh. Ju urojme suksese edhe me tej!

Ilma RB


Eksperienca e bashkepunimit tone me iKub.al gjate gjithe ketyre viteve ka qene dhe eshte shume profesionale dhe produktive. Jemi te kenaqur nga angazhimi i stafit te iKub.al, nga korrektesia dhe shpejtesia e tyre ne te vepruar. Jemi te sigurte se marredhenia jone e bashkepunimit me ta do te vazhdoje gjate. . . !

LIM-EM


Kemi bashkepunuar me ikub.al qe nga viti 2011. ikub na eshte gjendur duke punuar me ne per te gjetur zgjidhje optimale per fushata marketimi dhe zhvillimi teknologjik te platformes albanianeagletours.com. Jemi optimist per te vazhduar nje marredhenie te qendrueshme afatgjate me ikub.

Albanian Eagle Tours

Mënyrat e Kontaktit
* Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
       
Adresa: Rr. Abdyl Frasheri, EGT Tower, P. 11, K. 4,
Tirana, ALBANIA.
Tel: +355 4 225 3524 Cel: +355 6840 58102, +355 6860 74208
Email: info@ikub.al, marketing@ikub.al