Hierarkia e punes Lloji i punes Orari i punes Shfleto te Gjitha Ofertat »
Hidh CV
Abonohu per Oferta


Hidh Ofertë
Abonohu per CV


FAQ
Video-Treinim
Cmimet e Publikimit
Të Sponsorizuara

Kompanite paraardhese
Kompanite pasardhese

Data Pozicioni Kompania Vendndodhja
10/12/14
Qarku Tiranë
25/06/14
Qarku Tiranë
27/05/14
Qarku Tiranë
25/04/15
Qarku Tiranë
25/04/15
Qarku Tiranë
25/04/15
Tiranë
25/04/15
Tiranë
24/04/15
Tiranë
24/04/15
Qarku Tiranë
24/04/15
Qarku Tiranë
24/04/15
Qarku Tiranë
24/04/15
Qarku Tiranë
23/04/15
Lezhë
23/04/15
Tiranë
23/04/15
Qarku Tiranë
23/04/15
Qarku Tiranë
23/04/15
Qarku Tiranë
23/04/15
Qarku Tiranë

Shfleto te gjitha »

Na ndiqni

Artikuj Informative

Si të visheni për një intervistë pune?
Pra, ju jeni duke kërkuar për një punë të re ... Por si do të bëni një përshtypje të mirë? Përshtypja e pare fillon kur sapo ju hyni në derë!


Si të forconi vullnetin tuaj
A mund te forcojmë vullnetin tone? Në qoftë se ajo vepron si një muskul, a mund të forcohet? Pas disa studimeve, me praktikën e duhur, vullneti mund të forcohet si çdo muskul tjetër në trup. Dhe me...


Si të bëheni një udhëheqës i suksesshëm
Nëse në jetën tuaj personale apo profesionale, nuk është e lehtë të jeni një udhëheqës i suksesshëm, këtu janë disa këshilla për tu ndjekur. Nëse ju doni të bëheni një lider i suksesshëm, këto...


16 të vërtetat që duhen përsëritur çdo ditë për t'ia dalë në jetë
E keni menduar ndonjëherë çfarë do te thotë t'ia dalësh ne jete? Mësoni me shume dhe ndiqni disa këshilla.


Si të qëndrojmë zgjuar dhe të fokusuar ndërsa punojmë natën vonë
Duhet të qëndroni deri natën vonë për të punuar? Ja disa këshilla për te qëndruar zgjuar dhe te fokusuar:


Argetohu Gjej
time.al
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame
Hako_0317


Reklame
Euromedica_120x300
Reklame
spitali amerikan


Reklame
marketkonekt