Po kerkojme agjentet me te mire imobiliare!
ikub#: 1701040158
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Agjent Imobiliar
Lloji i punes: I Perhershem
Century 21 Info Prona me seli ne Rrugen e Kavajes, Pjese e Century 21 LLC Real Estate, lideri boteror ne tregun e ndermjetesimit te pasurive te paluajtshme, me perfaqesi ne mbi 75 shtete, me 7,200 zyra franchise që operojnë dhe janë në pronësi të pavarur ne te gjithe boten, po kerkon agjentet me te mire ne fushen e pasurive te paluajtshme. 
 
Aplikantet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: 
 
1. Te jene ne moshen 25-35 vjec 
2. Te kene perfunduar arsimin e larte (preferohen te kene perfunduar Fakultetin Ekonomik dhe Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit) 3. Te kene eksperience ne fushen e pasurive te paluajtshme ose te kene eksperience me shitjet. 
4. Te kene aftesi shume te mira komunikimi, negocimi dhe shitje. 
 
Dergoni aplikimin tuaj ne adresen e e-mailit : info@c21.infoprona.al Vetem personat e perzgjedhur do te telefonohen per nje interviste prane zyrave tona. 
 
Nr kontakti: +35542200344/ +355694050055


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 09/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Punetor ndertimi
Deri ne: 06/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Saldator
Deri ne: 19/06/2017
Shqiperi
Dentist
Deri ne: 26/08/2017
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 22/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Parukiere
Deri ne: 22/06/2017
Myslym Shyri
Arkitekt
Deri ne: 23/06/2017

Shfleto artikuj te tjere per: AGJENT IMOBILIARE PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701040158
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved