Kerkohet: Specialist/e Marketingu/Shitjesh per Hoteleri
ikub#: 1701070047
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Marredhenie me publikun
Lloji i punes: I Perkohshem
Pergjegjes per zhvillimin dhe implemetimin e nje plani strategjik shitjeje e cila rrit te ardhurat e hotelit.
 
Strategjija perfshine:  Market Miks, Cmimet dhe Shitjet online dhe ato direkte.
 
Pozicioni i punes ndahet ne 8 muaj pune ne zyrat ne Tirane, 4 muaj pune ne Hotel Sarande.
 
Detyrat dhe Pergjegjesite:
 
Punon me manaxherin e pergjithshem per zbatimin e strategjise se marketing dhe shitjes.
Krijon dhe miremban marredhenie biznesi me kompani te ndryshme: Agjensi T
uristike, OTA, linja ajrore, kompani fitimprurese.
Observim i tregut te Sarandes, identifikimi i “trend”, dhe monitorim te konkurrences pergjate sezonit.
Reklamon paketat/sherbimet te krijuara nga Menaxheri i sherbimit.
Mbledh te dhena mbi klientet, konkurencen dhe mbi tregun, bashkon keto informacione ne raporte dhe prezantime.
Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxheri. Kualifikimet:
Diplome Universitare ne Marketing apo fusha te ngjashme.
Minimalisht dy vite experience ne industrine e hotelerise, perparesi u jepet kantidateve qe kane pervoje shtese ne reklamimin apo marketing te nje prone.
Njohuri mbi metodat e mbledhjes se te dhenave (sondazhe, fokus grupe, kerkim online), search engines, web analytics.
Njohuri dhe eksperience reklamimi ne OTA dhe mediat sociale.
Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).
Njohuri te shkelqyera ne paketat MS Office.


Ose
Hyr me llogarine e facebook


loading...

NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 24/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 11/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 24/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 13/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 12/07/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/07/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 21/07/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Himarë
Kuzhinier
Deri ne: 29/07/2017
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 11/07/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 28/07/2017
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 28/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 27/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 27/07/2017
21 Dhjetori
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/07/2017
Shqiperi
Marangoz/Zdrukthetar
Deri ne: 27/07/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 27/07/2017
Gjermani
Elektricist
Deri ne: 27/07/2017
Vlorë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 26/07/2017
Fier
Shitese
Deri ne: 26/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 24/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 24/07/2017
21 Dhjetori
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 10/07/2017

Shfleto artikuj te tjere per: MARKETING PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1701070047
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved