Kerkohet: Agjent Shitjesh
ikub#: 1701080029
Vendndodhja: Durrës
Kategoria: Agjent Shitjeje
Lloji i punes: I Perhershem
Kompania I.XH.E.M Parafabrikat është në kërkim të zgjerimit të skuadrës së saj dhe ofron vëndin e mëposhtëm të punës:
 
 Agjent Shitjesh
 
Kualifikimi minimal i kërkuar:
Eksperiencë minimale 2 vjeçare ne sektoret e marketimit apo shitjeve
- Njohja shumë e mirë e gjuhës Angleze dhe Italiane Autonomi në transport Me plotësimin e kualifikimit minimal,
 
Përbën përparësi:
- Diplome universitare ne Marketing apo disiplina te ngjashme Banim në Tirane, Durrës, Fier
 
 
* Vetëm personat e seleksionuar do të kontaktohen., 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/07/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 12/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 13/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 21/07/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 21/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 22/07/2017
Durrës
Agjent Shitjeje
Deri ne: 28/06/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 01/07/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 22/07/2017
Durrës
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 22/07/2017
Durrës
Asistente
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Edukatore
Deri ne: 22/07/2017
Kashar
Tjeter
Deri ne: 21/07/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 21/07/2017
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 21/07/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 21/07/2017

Shfleto artikuj te tjere per: AGJENT I SHITJES PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1701080029
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved