Kerkohet: Financier/e
ikub#: 1701090153
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Financier
Lloji i punes: I Perhershem
il Gusto Ristorante kerkon të punesojë financier/e me kohë të plotë.
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 
- Regjistrimi i faturave të blerjeve dhe shitjeve
- Regjistrimi i veprimeve të magazinës, rakordimi në lidhje me lëvizjet e artikujve, materialeve dhe inventarizimi.
- Ndjekjen dhe monitorimin e marrëdhenieve me furnitorët e kompanisë dhe kryerjen e rakordimeve në mënyrë periodike
- Kontroll i detajuar i të ardhurave dhe shpenzimeve të biznesit, duke kryer analizë sipas njësive.
- Përgatitja në mënyrë periodike e raporteve dhe pasqyrave financiare për biznesin. 
 
 
Kualifikime dhe Kërkesa:
 
- Diplomë Universitare në Financë
- Minimalisht përvojë 2 vjeçare pune si ekonomist/e
- Të zotërojë shumë mirë programin e kontabilitetit Financa 5
- Preferohet të zotërojë shumë mirë programin Epoint për bare dhe restorante 
- Të zotërojë paketën microsoft office
- Të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze të shkruar dhe të folur
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, aftësi analizuese dhe vleresuese si dhe aftësi në mbajtjen saktë të informacionit.
- Të ecë me të njëjtin hap me qëllimet dhe synimet e biznesit
- Të ruajë konfidencialitetin
- Mosha mbi 25 vjeç
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 03/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 26/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 26/03/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 28/02/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 23/03/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 28/02/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 28/02/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 28/02/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 28/02/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 26/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 10/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 10/03/2017
Tiranë
Jurist
Deri ne: 07/03/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 12/03/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 05/03/2017
e papercaktuar
Punetor ndertimi
Deri ne: 28/02/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/03/2017
Gjermani
Agjent Shitjeje
Deri ne: 21/03/2017
Itali
Punetor ndertimi
Deri ne: 02/03/2017
Tiranë
Instruktor
Deri ne: 09/03/2017
Gjermani
Saldator
Deri ne: 27/03/2017
Tiranë
Inxhinier Elektrik
Deri ne: 16/03/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Test 
Shqiperi
Burime Njerezore
Deri ne: 27/03/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 12/03/2017
Tiranë
Agjent Imobiliar
Deri ne: 20/03/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 21/03/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/03/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 25/03/2017
Tiranë
Punetor ndertimi
Deri ne: 25/03/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/03/2017
Kavajë
Arkitekt
Deri ne: 23/03/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/03/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/03/2017
Vaqarr
Burime Njerezore
Deri ne: 22/03/2017
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/03/2017
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/03/2017
Shqiperi
Agjent Imobiliar
Deri ne: 20/03/2017
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/03/2017
Shqiperi
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 22/03/2017
Peqin
Inxhinier Elektronik
Deri ne: 24/04/2017
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 31/03/2017

Shfleto artikuj te tjere per: FINANCIER/E PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701090153
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved