Kerkohet: Financiere
ikub#: 1701090157
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Financier
Deri ne: 09/02/2017
Lloji i punes: I Perhershem
Përshkrimi i punës
 
Alban Football, sh.p.k (www.albanfootball.com), lideri online i tregtimit të produkteve origjinale të Kombëtares Shqiptare te Futbollit po kërkon të punësoj financiere.
Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara:
 
Detyrat:
 
- Përgjegjësia kryesore e financierit të kompanisë është menaxhimi i burimeve financiare.
- Regjistrimi dhe analizave e levizjeve ditore të arkës, bankës dhe rrjedhjes së cashit
- Menaxhimi i pasqyrave financiare
- Analiza e shitjeve dhe e blerjeve
- Analiza e shpenzimeve dhe propozimi i përmirësimeve përkatëse
- Menaxhim i gjendjes stokut.
 
 
Kualifikimet / Kërkesat:
 
- Minumumi 1 vit experience në profile të ngjashme.
- Ekperiencë të mëparshme në fushën e finaniciare.
- Diplomë Universitare në Ekonomik, preferohet profili Finance.
- Njohuri shumë të mira kompjuterike, vecanërisht Microsoft excel dhe Alpha Finance.
- Të ketë aftësi analitike, kontrolluese dhe të dijë të gjenerojë raporte menaxheriale;
- Të dijë të vlerësojë përformancën financiarë të biznesit.
- Të jetë i vetëmotivuar dhe korrekt me orarin e punes.
- Të ketë fleksibilitet në administrimin e ngarkesës në punë.
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


loading...

NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 12/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/09/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/09/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/09/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/09/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 12/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/09/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 07/09/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 25/08/2017
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 17/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/09/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 17/09/2017
Durrës
Saldator
Deri ne: 17/09/2017
Durrës
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 17/09/2017
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 17/09/2017
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 17/09/2017
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 25/08/2017
Komuna e Parisit
Administrator Rrjeti
Deri ne: 17/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 17/09/2017
Tiranë
Elektricist
Deri ne: 31/08/2017
Autostrade
Financier
Deri ne: 05/09/2017
Shqiperi
Sanitare
Deri ne: 16/09/2017
Tiranë
Marangoz/Zdrukthetar
Deri ne: 16/09/2017
Shqiperi
Agjent Imobiliar
Deri ne: 15/09/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 15/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/09/2017
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 15/09/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 30/09/2017
Rr. Elbasanit
Mekanik
Deri ne: 14/09/2017
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 14/09/2017
Shfleto artikuj te tjere per: FINANCIERE PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701090157
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved