Kerkohet: Agjent/e Marketingu
ikub#: 1701110162
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Agjent Shitjeje
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkesat per pozicionin:

-Te kete arsimin perkates.

-Te kete minimalisht 1 vit eksperience pune ne fushen e shitjeve.

-Aftësi të mira negocimi dhe të bashkëpunimit.

-Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj me foto ne adresën: marketing@gsesecurity.al ose telefononi ne numrin +355676001777 Ju lutem shënoni tek subjekti: Agjent Marketingu! Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste., Nr kontakti: 0676001777Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Durrës
Administrator Rrjeti
Deri ne: 26/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/05/2017
e papercaktuar
Kamarier/Banakier
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Inxhinier Elektrik
Deri ne: 01/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/04/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 21/05/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/05/2017
Shkodër
Financier
Deri ne: 01/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: AGJENT/E MARKETINGU PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701110162
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved