Kerkohet: Manager Marketingu
ikub#: 1701110159
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Drejtues
Lloji i punes: I Perhershem
Kerkesat per pozicionin: 
 
- Diplomë Universitare në Administrim biznesi, Marketing. 
- Te kete minimalisht 2 vite experience pune.
- Aftësi të mira negocimi dhe të bashkëpunimit.
- Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës. 
 
Pergjegjesite e pozicionit: 
 
- Planifikon, zhvillon dhe zbaton aktivitetet e shitjes per kategorine e produkteve te paracaktuar. 
- Identifikon dhe krijon marredhenie me kliente te rinj duke mbrojtur interesat e klienteve ekzistues. 
- Planifikon vizita te rregullta dhe kujdeset te marre porosi per secilin klient.
- I ofron asistence dhe konsulence te plote klienteve ne lidhje me gamen e produkteve. 
- Kryen analiza tregu ne menyre qe te maksimizoj fitimin e portofolit te paracaktuar. 
 
Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj me foto ne adresën: marketing@gsesecurity.al ose telefononi ne numrin +355676001777 Ju lutem shënoni tek subjekti: Manager Marketingu! Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste., Nr kontakti: 0676001777


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Mesues
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 28/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
e papercaktuar
Zhvillues Software
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Belgjikë
Bojaxhi
Deri ne: 07/04/2017
e papercaktuar
Agjent Shitjeje
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 13/04/2017
Gjermani
Bodyguard
Deri ne: 02/04/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/04/2017
Tiranë
Operator Vezhgimi
Deri ne: 28/04/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Kamez
Financier
Deri ne: 25/04/2017
Shqiperi
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 23/04/2017
Shqiperi
Ekonomist
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 30/04/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 28/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 28/04/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 24/04/2017
Tiranë
Avokat
Deri ne: 24/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Menaxher
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 23/04/2017

Shfleto artikuj te tjere per: MANAGER MARKETINGU PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701110159
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved