Ofrohet vend pune Infermiere
ikub#: 1703290064
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Infermier
Deri ne: 11/05/2017
Lloji i punes: I Perhershem

Klinika Luis Medical Center kerkon te punesoje

Infermiere.
 
Kerkesa:
 
-Te kete perfunduar Fakultetin e Infermierise, Dega Infermieri
-Preferohet te kete eksperience pune ne profesion
-Aftesi të mira komunikuese dhe koordinuese
-Gatishmeri per nje pune ne ekip dhe ambient dinamik
-Te kete njohuri shume te mira kompjuterike
-Cdo kualifikim tjeter eshte me perparesi
 
 
Kandidatet e interesuar per kete pozicion duhet te dorezojne CV-ne personale deri me date 11/05/2017 permes postes elektronike
ne e-mail: klinika.luis2@gmail.com ose te kontaktojne:
ne nr: +355 67 40 88 725
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 28/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 28/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 28/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/05/2017
Zogu i Zi
Dentist
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Analist Sistemi
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/05/2017
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 28/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: INFERMIERE LUIS MEDICAL SHENDETESI
Postuar nga: lmulla
ikub #:
1703290064
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved