Ofrohet vend pune Shitese
ikub#: 1703310011
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Shitese
Lloji i punes: I Perhershem
NJOFTIM PUNE
 
Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për një numër markash ndërkombëtare për veshjet si Prenatal, Mango, Okaidi, Terranova, Geox, Golden Point, Springfield, Carpisa, Parfois, Cortefiel.
 
Pozicioni: Shitëse  (Mango, Geox, Springfield)
Grada: 5
 
Departamenti: CBO
 
Vendndodhja: TEG /QTU 
 
Detyrat dhe përgjegjësite:
   
• Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkese të tij
• Realizon objektivat e përcatuara nga kompania për shitjet e produkteve 
• Kryen proçesin e hapjeve në kohë të koleksioneve të reja
• Kontrollon artikujt çdo ditë dhe bën zëvëndësimin e masave të tyre 
• Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan sipas udhëzimeve të Brandit 
• Mban përgjegjësi për produktet që tregtohen në dyqan
• Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt i pastër dhe të ketë ndriçimin e duhur 
 
  
Kualifikimet dhe aftesitë:
• Të ketë mbaruar shkollën e mesme 
• Të punojë në grup dhe të ketë inisiative
• Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit 
• Eksperiencë pune në shitje në kompani me aktivitet të ngjashme është avantazh
 
Kushtet e punës
• Minimumi 1 vit experiencë pune
 
Mënyra e aplikimit:
CV-të duhet  të dorëzohen (ose dërgohen)  deri në datën  20/04/2017 në adresën  hr@fashiongroup.al
 
Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kadidatët e përzgjedhur.


Ose
Hyr me llogarine e facebook


loading...

NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/08/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 06/08/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 14/08/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 14/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 17/08/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/08/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/09/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 25/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/08/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 27/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 01/09/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/08/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 27/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 27/08/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 26/08/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 26/08/2017
Librazhd
Tjeter
Deri ne: 31/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 31/08/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 26/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 26/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 26/08/2017

Shfleto artikuj te tjere per: FASHION GROUP SHITESE VESHJE
Postuar nga: lmulla
ikub #:
1703310011
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved