Dyqantaxi
Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
Tirane, ofrohet part time PËRKTHYES / INTERPRETUES ANGLISHT - SHQIP
ikub#: 1704130037
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 26/10/2017
Lloji i punes: I Perhershem
Life shpk
Shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike.
 
Kërkon Përkthyes / Interpretues (Anglisht- Shqip)
 
Kriteret:
 
Të ketë mbaruar studimet e larta për përkthim/interpretim
Të jetë njohës ekselent të gjuhës Angleze 
Të jenë njohës shumë të mirë të gjuhës së shkruar nga ana drejtshkrimore dhe gramatikore në nivel maksimal
Të kenë eksperiencë pune të mëparshme në këtë fushë
 
Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre të detajuar në adresën dergocv@life.com.al, duke vendosur në subjekt pozicionin e punës për të cilin po aplikojnë.
 
Do të kontaktohen për intervistë vetëm personat që plotësojnë kriteret e mësipërme.
 
Life Shpk
Rr.Barrikadave, Pall/Galeria e Tiranes nr. 6  (ish-kinema 17 nentori)
Cel: 0696053528

 Hyr me llogarine e facebook


+355 696053528
Tiranë
Per me shume nga Life shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/10/2017
Durrës
Marredhenie me publikun
Deri ne: 11/11/2017
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 06/11/2017
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Financier
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Topograf
Deri ne: 31/12/2017
Austri
Dado
Deri ne: 12/11/2017
Gjermani
Kuzhinier
Deri ne: 11/11/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Topograf
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 05/11/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 10/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 05/11/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/11/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 19/11/2017
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/11/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/11/2017
Fier
Account Manager
Deri ne: 19/11/2017
Shfleto artikuj te tjere per: CALL CENTER LIFE SHPK PERKTHYES
Postuar nga: lmulla
ikub #:
1704130037
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved