Kerkohet dizajner
ikub#: 1704140072
Vendndodhja: Shqiperi
Kategoria: Dizenjues grafik
Lloji i punes: I Perkohshem

Kerkohet dizajner

Studio grafike kerkon dizajner, part time

Te njohe mire programet baze te grafikes , photoshop, illustrator dhe indesign
Te jete kreativ
Te kete deshire per te mesuar
Te jete i komunikueshem dhe i perpikte ne orare

Ju lutem dergoni cv tuaj , nr e telefonit dhe nje portofol te puneve ne
hrstudio2011@gmail.comOse
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Bojaxhi
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 25/05/2017
Komuna e Parisit
Shitese
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 31/05/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 22/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/05/2017
Himarë
Kuzhinier
Deri ne: 01/06/2017
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 24/05/2017
Tiranë
Dentist
Deri ne: 26/05/2017
Myslym Shyri
Shitese
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: hrstudio2011
ikub #:
1704140072
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved