Tirane, Operator - Appuntamenti / Sondazhe - Projekte ne Gjuhen Italiane - deri ne 370 lek/ora
ikub#: 1705110026
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Burime Njerezore
Deri ne: 12/08/2017
Lloji i punes: I Perhershem
Life Shpk
 
Kerkon operatore telefonie qe jane te interesuar te punojne ne fushen e shendetesise ne gjuhen italiane.
 
Preferohen te gjithe ata studente apo te diplomuar qe vazhdojne dege te tilla si:
 
- farmaci, 
- stomatologji,
- infermieri,
- mjeksi, 
- dhe cdo student apo i diplomuar ne fusha te tjera, por me eksperience ne call center
 
qe kerkojne nje pune part - time dhe qe kane deshire te punojne me projekte te kompanive farmaceutike nderkombetare, mund te paraqiten prane zyrave tona per te bere nje interviste, ose mund te aplikoni duke derguar cv - ne tuaj ne gjuhen italiane ne adresen; dergocv@life.com.al.
 
Oraret:
 
09:00 - 13:00
09:00 - 14:00
13:00 - 19:00
15:00 - 19:00
 
Pagesa: deri ne 370 lek/ora
 
Adresa: Rruga Barrikadave, pallati Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori).
 
Ju mirepresim!
 
Cel. : 0696053528
 
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk


Ose
Hyr me llogarine e facebook


loading...

NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/08/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/08/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 17/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/08/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 14/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 14/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 06/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/08/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/07/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 21/08/2017
Tiranë
Inxhinier Elektrik
Deri ne: 31/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 21/08/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 21/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 20/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 20/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/08/2017
Tiranë
Specialist Sigurie
Deri ne: 20/08/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 20/08/2017
Tiranë
Marangoz/Zdrukthetar
Deri ne: 19/08/2017
Tiranë
Dentist
Deri ne: 19/08/2017
Durrës
Kuzhinier
Deri ne: 19/08/2017
Spitali Nene Tereza
Tjeter
Deri ne: 31/08/2017

Shfleto artikuj te tjere per: CALL CENTER LIFE SHPK OPERATOR
Postuar nga: lmulla
ikub #:
1705110026
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved