Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Tirane, kerkohet FAQOSES PER PUNIME EDITORIALE NE GJUHEN ITALIANE
ikub#: 1705110038
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Lloji i punes: I Perhershem
LIFE sh.p.k,
 
Shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike.
 
Kërkon Faqosës
 
Përshkrimi i Punës:
 
Zhvillimi i layout/design grafik ku përfshihen tekstet, titujt, fotot dhe design-i i projekteve të ndryshme editoriale (libra, revista, newsletter, faqe publicitare, etj.);
Implementimi i elementëve grafikë, ikonave, imazheve që përbëjnë design-in tipik të karakterit editorial
Faqosja
 
 
Kriteret:
 
Diplomuar në fushën e Design-it Editorial
Eksperienca të mëparshme pune në këtë fushë (1-2 vjet)
Njohës shumë i/e mirë e programeve të paketës Adobe, si Indesign (versioni CC ose CS 6), Photoshop, Illustrator etj.
Njohës shumë i/e mirë i programit Adobe Acrobat për korrigjimin në pdf
Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane. (preferohet të ketë punuar në faqosje materialesh italisht)
 
 
Ofrojmë kontratë pune sipas të gjitha ligjeve në fuqi.
 
Pagesa sipas aftësisë
 
Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në gjuhën italiane në adresën e e-mail dergocv@life.com.al
 
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk


Hyr me llogarine e facebook


0696053528
Tiranë
Per me shume nga Life shpk


0696053528
Tiranë
Per me shume nga Life shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Jurist
Deri ne: 06/03/2018
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/03/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 14/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/03/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Durrës
Asistente
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 21/03/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/03/2018
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 22/03/2018
21 Dhjetori
Tjeter
Deri ne: 22/06/2018
Shqiperi
Agjent Imobiliar
Deri ne: 22/03/2018
Rr. Kavajes
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/03/2018
Rr. Kavajes
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Shitese
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 22/04/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 22/03/2018
Shfleto artikuj te tjere per: FAQOSES LIFE SHPK PUNESIM
Postuar nga: lmulla
ikub #:
1705110038
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved