Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Inxhinier Ndertimi
ikub#: 1708280136
Vendndodhja: Kamëz
Kategoria: Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkohet Inxhinier Ndertimi

Profili strukturist
 
-Analizim te strukturave  ne programet inxhinjerike (B/a dhe Metalike)
-Perfitimi i te dhenave kryesore  si volume,armimet.
-Kontroll dhe analizim  i te dhenave nga programet
-Pergatitje e dosjes se projektit konstruktiv
 
 
Perparesi kane personat qe kane experience te meparshme ne kete profesion.
 
Te interesuarit mund te aplikojne online ne adresen: info@pirraci.com.al ose te kontaktojne ne nr.+35544500696

 Hyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 08/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/01/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 28/01/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 14/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 29/01/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 22/01/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Jurist
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Shfleto artikuj te tjere per: INXHINIER NDERTIMI NDERTIM ZBATUES
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1708280136
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved