Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Kerkohet Ndihmes Financiere
ikub#: 1708280144
Vendndodhja: Kamëz
Kategoria: Financier
Deri ne: 28/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkohet Ndihmes Financiere.

-Te kete mbaruar fakultetin ekonomik dega finance 
-Evidentimi dhe kontrolli i shpenzimeve sipas zerave 
-Nxerrja e te dhenave mujore  mbi bazen e dokumentave financiare te shpenzimev te kryera
-Rakordimin dhe mbylljen mujore te llogarive 
-Kontabilizimi i veprimeve te bankes/arkes 
-Kontrolli i shpenzimeve ditore per te gjitha llojet eshpenzimeve te bera nepermjet arkes dhe bankes.
-Llogaritje e TVsh 
-Te kete njohuri te programeve baze  ( Alpha –Financa -5)
-Te kete aftesi per tu dhene zgjidhje problemeve ne menyre creative.
-Aftesi te mira ne kontrollin e proceseve te punes.
 
Perparesi kane personat qe kane experience te meparshme ne kete profesion.
 
Te interesuarit mund te aplikojne online ne adresen: info@pirraci.com.al ose te kontaktojne ne nr.+35544500696

 Hyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/03/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 14/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 01/03/2018
Durrës
Asistente
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 16/03/2018
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 24/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/02/2018
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 28/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/02/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/03/2018
Shfleto artikuj te tjere per: FINNACE NDIHMES FINANCIERE PAGESA
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1708280144
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved