Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Ofrohet vend pune: .NET Developer
ikub#: 1709150032
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem
ikub.al – portali me i kompletuar i informacionit per Shqiptaret, kerkon te punesoje nje  person  te motivuar ne pozicionin e:
 
Web Developer
 
Orari: Full Time
 
Kualifikimet dhe Eksperienca:
-  Te kete perfunduar arsimin e larte ne deget  “Informatike”, “Informatike Ekonomike”, “Teknologji Informacioni” ose dege te ngjashme.
-  Te kete njohuri te mira ne HTML, CSS, Jquery, Javascript, C# .NET
- Te jete i familjarizuar me databases (preferohet SQL Server). 
-  +2 vite experience pune ne pozicione homologe.
- Te jete i afte te punoje ne menyre te pavarur
-  Te kete aftesi shume te mira organizative dhe strukturuese.
-  Te kete aftesi shume te mira analizuese
-  Te kete aftes te mira te “Problem Solving”.
-  Te jete i afte te punoje edhe nen presion
-  Te kete aftesi shume te mira ne menaxhimin e kohes
 
Dokumentat dhe Aplikimi 
- Curriculum Vitae
 
Cfare ofrojme:
- Ambient profesional
- Nivel te kenaqshem te te ardhurave mujore
- Mundesine e rritjes profesionale
 
* Dokumentat mund t’i dorezoni deri ne 02/02/2018 me Poste ne adresen Rr. “Abdyl Frasheri”, EGT Tower, Kati IV,  Tirane
 
* Ose mund ti dergoni ne menyre elektronike ne adresen hr@ikub.al .
 
 
* Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per te zhvilluar nje interviste me goje.
 


Hyr me llogarine e facebook


042253524
Tiranë
Per me shume nga ikub.al shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Asistente
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 14/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 08/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/01/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 28/01/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 29/01/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 22/01/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Komuna e Parisit
Tjeter
Deri ne: 21/02/2018
Komuna e Parisit
Administrator Rrjeti
Deri ne: 21/02/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Jurist
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Shfleto artikuj te tjere per: PUNESIM WEB DEVELOPER
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1709150032
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved