Dyqantaxi
Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
Ofrohet vend pune: Jurist
ikub#: 1709210030
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Jurist
Deri ne: 21/11/2017
Lloji i punes: I Perhershem
ikubINFO shpk Me nje staf prej80+ zhvillues ishte pajisur me njohuri te larta dhe eksperience te gjere ne fusha te ndryshme.
ikubINFO  qendron si kompania lider ne Shqiperi ne fushen e zhvillimeve software.
ikubINFO  vazhdon aktivitetin e saj duke u bazuar ne misionin, vizionin dhe vlerat e kompanise per te forcuar pozitat e saj si lider ne Shqiperi, por edhe per te zgjeruar aktivitetin e saj jashte  Shqiperise.
ikubINFO shpk eshte ne kerkim te kandidatit te apasionuar dhe te motivuar per tu bashkuar me ekipin profesionist ne pozicionin:
 
JURIST 
 
Detyrat dhePergjegjesite:
Hartimi dhe negocimi i kontratave te ndryshme (shitjeje, qiraje, etj…).
Evidentimi i ndryshimeve ne ligjet e biznesit dhe informimi i departamenteve dhe punonjesve te tjere te interesuar, ne lidhje me keto ndryshime.
Ndjekja e zbatueshmerise se ligjit: “Per Prokurimet Publike”.
Pergatitje te prokurave dhe autorizimeve te ndryshme.
Pergatitja e vendimeve te asamblese te kompanive te grupit.
Hartim te shkresave me karakter administrativ drejtuar institucioneve te ndryshme.
Ndjekja e zbatueshmerise se legjislacionit fiskal dhe doganor si dhe zgjidhja e problemeve konkrete ne keto fusha.
 
Edukimi dhe Eksperienca:
Diplome universitare e nivelit te dyte, Fakulteti i Drejtesise.
Minimalisht 3 vjet eksperience punesi Jurist/e 
 
Aftesi te tjera:
Njohje shume e mire e gjuhes Angleze.
Njohuri shume e mire e ligjit mbi ShoqeriteTregtare.
Njohuri mbi ligjin e Prokurimeve Publike.
Njohurite Kodit Civil dhe Procedures Civile.
Njohurite Kodit mbi “Procedurat Administrative ne R.Sh”
 
Avantazhet:
Licence Avokati
 
Aplikimi:
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresene_mail: hr@ikubinfo.al 
 
* Te dhenat qe do te paraqitni nepermjet aplikimit tuaj do te ruhen dhe perpunohen vetem per qellime rekrutimi, ne mbeshtetje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale. Me konkretisht sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr. 9887 date 10.03.2008) "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" dhe akteve nenligjore per zbatim.
 


Hyr me llogarine e facebook


042235731
Tiranë
Per me shume nga ikubINFO sh.p.k


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/10/2017
Durrës
Marredhenie me publikun
Deri ne: 11/11/2017
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 06/11/2017
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Financier
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Topograf
Deri ne: 31/12/2017
Austri
Dado
Deri ne: 12/11/2017
Gjermani
Kuzhinier
Deri ne: 11/11/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Topograf
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 05/11/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 10/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 05/11/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/11/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 19/11/2017
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/11/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/11/2017
Fier
Account Manager
Deri ne: 19/11/2017
Shfleto artikuj te tjere per: JURIST PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1709210030
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved