Dyqantaxi
Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
Ofrohet vend pune: PR - Specialist
ikub#: 1709250134
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Marredhenie me publikun
Deri ne: 25/10/2017
Lloji i punes: I Perhershem
ikubINFO shpk eshte kompania me e madhe e zhvillimit te software-s ne  Shqiperi. Me ane te profesionisteve  me te mire te fushes se zhvillimit dhe me nje perzgjedhje te zgjuar te teknologjive moderne, ne ofrojme  sherbime per zhvillimin e software-s . Kompania operon duke ofruar sherbimet e saj per sektorin publik, sektorin bankar, financiar, telekomunikacionin dhe sektorin e energjise.
ikubINFO shpk aktualisht synon qe te punesoje  nje person te motivuar dhe te pasionuar per t'iu bashkuar ekipit tone ne pozicionin:
 
PR - Specialist
 
 
DETYRATDHE PERGJEGJESITE
Kryen planifikimin, zhvillimin dhe zbatimin e strategjive te PR.
Mban komunikimin dhe kthen pergjigjet per pyetjet qe drejtohen nga mediat, individet dhe organizatat e tjera.
Hulumton, shkruan dhe shperndan njoftimet per shtyp ne mediat e synuara;
Shkruan dhe redakton artikuj per revistat e brendshme. Kryen studime te rasteve, fjalime artikuj dhe raporte vjetore.
Eshte  pergjegjes  per  pergatitjen  e  broshurave  publicitare,  fletepalosjeve,  videove  promocionale, fotografive dhe programeve mediale.
Eshte pergjegjes per organizimine ngjarjeve te ndryshme, duke perfshire konferenca per shtyp, ekspozita, seminare, dite te hapura, panaire etj.
Kryen menaxhimin dhe përditësimin e informacionit ne website dhe angazhohet ne perdorimin e faqeve te mediave sociale si Linkedin, Twitter, Facebook dhe Instagram;
Ndjek aktivitetet e grupeve te ndryshme ne fushen e teknologjise;
Pergjegjes per ndjekjen e aktiviteteve dhe sponsorizimeve te ndryshme;
Nxit marrëdhëniet me komunitetin nëpërmjet ngjarjeve të tilla si ditët e hapura dhe nëpërmjet përfshirjes në iniciativat e komunitetit;
 
KUALIFIKIMET:
Te kete perfunduar arsimin e larte (preferohet dega Marketing, Marredhenie me Publikun ose ndonje nga deget e Informatikes)
Te kete eksperience pune (preferohet mbi 1 vit pune ne pozicionin: PR Specialist).
Te kete aftesi shume te mira organizuese dhe strukturuese.
Te kete aftesi shume te mira komunikimi, dhe te punes ne grup.
Te ketenjohuri shume te mira ne fushen e zhvillimeve te teknologjise.
Te jete i/e afte te punoj edhe nen presion.
Te jete korrekt dhe i pergjegjshem ne realizimin e detyrave te ngarkuara.
 
OFROJME:
Ambient profesional
Nivel te kenaqshem te te ardhurave mujore
Mundesine e rritjes profesionale
 
Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre ne menyre elektronike ne adresen: hr@ikubinfo.al 
 
* Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per te zhvilluar nje interviste me goje.
 
 
Te dhenat Tuaja qe do te dergoni ne aplikim te ketij njoftimi do te perdoren vetem per qellimin e perzgjedhjes dhe te vendosjes se marredhenieve te punes. Ato do te trajtohen ne perputhje me dispozitat e ligjit nr. 9887, datë 10.3.2008. Ju ne cdo kohe keni te drejte te kerkoni qe ato t'ju kthehn mbrapsht si dhe te korrigjohen apo fshihen. Megjithate, ne perfundim te procesit te perzgjedhjes, te dhenat e kandidateve jo fitues do te fshihen. Duke aplikuar ne kete njoftim ju na jepni nje autorizim dhe pelqim eksplicit per perpunimin e te dhenave tuaja personale.
 


Hyr me llogarine e facebook


042235731
Tiranë
Per me shume nga ikubINFO sh.p.k


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/10/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Financier
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Topograf
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 06/11/2017
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 31/12/2017
Durrës
Marredhenie me publikun
Deri ne: 11/11/2017
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/12/2017
Kamëz
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
Austri
Dado
Deri ne: 12/11/2017
Gjermani
Kuzhinier
Deri ne: 11/11/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Topograf
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 25/10/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 20/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 05/11/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 10/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 05/11/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 30/10/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/11/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 19/11/2017
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/11/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/11/2017
Fier
Account Manager
Deri ne: 19/11/2017
Shfleto artikuj te tjere per: PR SPECIALIST PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1709250134
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved