FARMATECH SHPK, kerkon te punesoje:
 
Perfaqesues Mjekesor
 
Duhet te kene mbaruar shkollen e larte ne nje nga deget e meposhtme: 
 
-Farmaci, Mjekesi, Stomatologji ose Biologji 
- Te njohe gjuhe te huaja, ka perparesi gjuha Italiane 
- Te jete elokuent dhe i komunikueshem
- Kerkohet disponibilitet per levizje jashte Tirane
 
Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi Dergoni CV ne: ermelaselimi@gmail.com