Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Tirane, ofrohet DATA ENTRY, PROFIL FARMACEUTIK
ikub#: 1709260140
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem
Life Sh.p.k kerkon te punesoje:
 
 Data Entry / Profili Farmaceutik
 
Përshkrimi i Punës: Azhornimi i një data base të produkteve farmaceutike, shëndetësore dhe veterinare.
 
Aktiviteti i profilit të kërkuar:
Mbledhja dhe hedhja e të dhënave për sa i përket produkteve të reja, azhornimi i produkteve ekzistuese dhe administrimi i burimit të informacionit
Mbledhja, azhornimi, dhe kontrolli i cilësisë së përmbajtjes shkencore dhe normativave përkatëse;
Respektimi i standarteve të kërkuara;
Kontrolli i cilësisë së të dhënave ekzistuese në data base: verifikimi i saktësisë dhe qartësisë së informacionit lidhur me medikamentet dhe produktet e ndryshme (integratorë, produkte me origjinë vegjetale, etj.).
Verifikimi për përputhjen e informacionit me klasifikimin e dhënë nga burimet zyrtare, në mënyrë që të jenë të qarta, e të identifikueshme lehtë nga specialistët;
Kërkimi dhe azhornimi i teksteve normative.
 
Kriteret:
 
Diplomuar në Farmaci
Njohuri të mira shkencore
Njohje e mirë e gjuhës italiane
Njohje e mirë e programeve informatike bazë (Mikrosoft Office)
Aftësi të mira integrimi në grup, aftësi për të punuar në bazë të objektivave, precizion, kapacitet për respektimin e afateve
 
Orari: 08:00 - 17:00 
 
Kontratë konform legjislacionit në fuqi
 
Paga deri në: 55.000 Lek
 
Të interesuarit të dërgojnë CV tek: dergocv@life.com.al
* Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do te kontaktohen telefonikisht.
 
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al


Hyr me llogarine e facebook


0696053528
Tiranë
Per me shume nga Life shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/01/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 28/01/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 08/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 14/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 29/01/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 22/01/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Jurist
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/02/2018
Shfleto artikuj te tjere per: CALL CENTER DATA ENTRY LIFE SHPK
Postuar nga: LI FE
ikub #:
1709260140
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved