Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Kërkohet Menaxher i Përgjithshëm
ikub#: 1710060180
Vendndodhja: Kamëz
Kategoria: Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkohet  Menaxher i Pergjithshem

Detyrat kryesore te punes dhe pergjegjesite:

·Koordinimi ,menaxhimi dhe monitorimi  i puneve te departamenteve  te ndryshme ne organizate.

·Koordinon dhe monitoron punen e departamenteve  te ndryshme  te perfshira ne prodhim,magazinim  dhe ne montim.

·Monitoron dhe menaxhon  efikasitetin  e sherbimeve

·Lehteson koordinimin  dhe komunikimin  midis funksioneve mbeshtetese.

 

Arsimi dhe Pervoja:

·Te kete kryer studimet e larta  ne degen Administrim  dhe Menaxhim biznesi.

·Te kete experience te ngjashme  minimumi  3-4 vite

·Njohuri dhe pervoje  ne administrimin efektiv

·Te njohe biznesin dhe te kete njohuri  te mira te praktikave  dhe parimeve te biznesit.

 

Kompetencat Kryesore:

·Te menduarit kritik dhe zgjidhjen e problemeve

·Planifikimin dhe organizimin e projekteve

·Aftesi ne vendim-marrje

·Aftesi komunikuese

·Aftesi konceptuale

·Te menaxhoje konfliktet

·Te kete njohuri shume te mira  te gjuhes angleze/italiane

·Mosha: 30 - 45 vjec

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line  ne adresen: info@pirraci.com.alHyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 08/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 28/01/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 14/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/01/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 29/01/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Specialist Sigurie
Deri ne: 16/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Analist Sistemi
Deri ne: 16/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 16/02/2018
Durrës
Sanitare
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 30/01/2018
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 29/01/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/02/2018
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 22/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/02/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 19/02/2018
Shfleto artikuj te tjere per: ADMINISTRIM MENAXHER MENAXHIM PIRRACI U6
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1710060180
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved