Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
SPOT MT kerkon: Agjent Shitje në gjuhët Italisht, Gjermanisht, Spanjisht, Anglisht
ikub#: 1711270024
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem
SPOT MT, në vazhdim të zgjerimit të saj, shpall pozicione të lira për:
 
Agjentë për gjuhën Anglisht / Italisht / Spanjisht / Gjermanisht
 
Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni 
dhe t’i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t’u rritur profesionalisht me ne.
 
 
Ajo që ne po ju ofrojmë:
• Punësim të përhershëm
• Paga konkurruese
• Mundësi rritjeje profesionalisht
• Ambient dinamik, motivues dhe aktiv
• Trajnime me teori dhe praktikë pa kosto për ju!
 
 
Nëse keni:
• Motivim të fortë për të punuar në shitje
• Aftësi të Forta të Komunikimit (anglisht / italisht / spanjisht / gjermanisht) - (në një nga këto gjuhë) 
• Ndjenjë të lartë të përgjegjësisë
• Orientim për Vetë-Zhvillim
• Aftësi për zgjidhjen e problemeve
• Përvojë në shitje (do të jetë një avantazh)
 
 
Aplikoni ne po kërkojmë njerëz si ju!
Përdorni mundësinë dhe bëhuni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm të karrierës!
 
 
* Ju lutemi dërgoni cv tuaj në e-mail: cv@spot-mt.com   duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikoni.
Për cdo informacion kontaktoni në 0697078226
 
Adresa:  Rr. “Rreshit Petrela”, pranë Posta Shqiptare 5/1, ish Stacioni i Trenit, Tirana, Albania


Hyr me llogarine e facebook


0697078226
Tiranë
Per me shume nga SPOT MT


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/01/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 28/01/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 08/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 14/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 06/02/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 29/01/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
test 
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 22/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 29/01/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/02/2018
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 22/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/02/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 19/02/2018
Shfleto artikuj te tjere per: AGJENT SHITJE PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1711270024
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved