Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
SPOT MT kerkon: Specialist Compliance
ikub#: 1711270027
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem
SPOT MT kërkon specialiste backoffice per gjuhet anglisht, italisht , gjermanisht ose spanjisht!
 
Përshkrimi i pozicionit:
SPOT MT është në kërkim të Specialiste Compliance 
 
Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni 
dhe t’i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t’u rritur profesionalisht me ne.
 
Aftësitë e kërkuara:
a. Aftësi komunikimi dhe të punës në grup
b. Fleksibël në përshtatjen me një shumëllojshmëri të gjerë të detyrave dhe funksioneve
c. Njohuri komunikuese shumë të mira të gjuhës spanjolle, angleze, italiane ose gjermane
 
Ajo që ofrojmë:
a. Kontratë me kohë të plotë bazuar në Kodin e Punës
b. Kushte komode në ambjentet e punës
c. Trajnime pa kosto për ju!
 
* Ju lutemi dërgoni cv tuaj në e-mail: cv@spot-mt.com   duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikoni.
 
Për cdo informacion kontaktoni në 0697078226
 
Adresa:  Rr. “Rreshit Petrela”, pranë Posta Shqiptare 5/1, ish Stacioni i Trenit, Tirana, Albania

 Hyr me llogarine e facebook


0697078226
Tiranë
Per me shume nga SPOT MT


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 08/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 28/01/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 14/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 02/02/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 06/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/01/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 31/01/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/02/2018
Gjermani
Tjeter
Deri ne: 29/01/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Specialist Sigurie
Deri ne: 16/02/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Analist Sistemi
Deri ne: 16/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 16/02/2018
Durrës
Sanitare
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/01/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 30/01/2018
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 23/02/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 29/01/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/02/2018
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 22/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Shqiperi
Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/02/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 19/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 19/02/2018
Shfleto artikuj te tjere per: PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1711270027
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved