Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Spot MT kerkon: Agjent, Menaxhere dhe Agjent Retention
ikub#: 1711270031
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 29/03/2018
Lloji i punes: I Perhershem
Spot MT  hap një projekt të ri dhe i jep mundësinë cdo agjenti me eksperiencë në trading online  të rritet profesionalisht
 
Ajo cka ofron:
1. Vende të lira për  Agjentë, Menaxherë  dhe  Agjentë Retention .
2. Orar pune : Nga e Hëna në të Premte, 8 orë.
3.  Pagë mujore për agjentë nga 85 000 lekë deri 110 000 lekë neto  .
4.  Pagë mujore për menaxherë 90.000 lekë deri 150 000 lekë neto.
5.  Sistem bonusesh nga 4% deri në 10% reale!!!!
6.  Klientë të regjistruar në sistem 
7. Kontratë pune sipas Kodit të Punës të Shqipërisë
 
Ajo cka kërkojmë:
1. Njohje të gjuhës  Anglisht, Italisht etj.
2.  Eksperiencë e mëparshme në Trading Online ( kusht i domosdoshëm)
3. Dëshira për t’u rritur profesionalisht
 
Ofrojmë shumë, kërkojmë pak, suksesi juaj varet nga ju!
 
* Të interesuarit të aplikojnë në email cv@spot-mt.com   duke specifikuar një nga pozicionet  :
· Agjentë
· Menaxher
· Agjentë Retention
 
Për cdo informacion kontaktoni në 0697078226.
 

 Hyr me llogarine e facebook


0697078226
Tiranë
Per me shume nga SPOT MT


0697078226
Tiranë
Per me shume nga SPOT MT


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/04/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/04/2018
Durrës
Administrator Rrjeti
Deri ne: 21/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/04/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/04/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/03/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 02/04/2018
Durrës
Asistente
Deri ne: 30/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/04/2018
Tiranë
Mesues
Deri ne: 28/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 30/03/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 21/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/04/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 07/04/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 06/04/2018
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 19/04/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/04/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/04/2018
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 02/04/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 07/04/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Mesues
Deri ne: 28/03/2018
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/03/2018
Durrës
Agjent Shitjeje
Deri ne: 01/04/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/04/2018
Durrës
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/04/2018
Tiranë
Account Manager
Deri ne: 09/04/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 05/04/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 19/04/2018
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 19/04/2018
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 19/04/2018
Ish Blloku
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 13/05/2018
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 19/04/2018
Shkodër
Agjent Imobiliar
Deri ne: 17/04/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 17/04/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 16/04/2018
Durrës
Rrobaqepes
Deri ne: 01/04/2018
Shfleto artikuj te tjere per: PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1711270031
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved