Kerkohet Shofer Vinci
ikub#: 1801220049
Vendndodhja: Kamez
Kategoria: Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Lloji i punes: I Perhershem
Kompania Pirraci -U6 Shpk kerkon te punesoje Shofer Vinci
 
-Te kete leje drejtimi kategoria CE
-Te kete eksperience te meparshme
-Te jete i afte ne drejtimin edhe te mjeteve te tjera te renda (fadrome dhe eskavator)
-Mosha 30-40 vjec
-Te jete serioz dhe i perkushtuar ne pune
 
Te interesuarit mund te aplikojne online ne adresen: info@pirraci.com.al ose te kontaktojne ne nr.+35544500696


Hyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamez
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


+35544500696
Kamez
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/06/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 04/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 17/06/2018
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 30/05/2018
Shqiperi
Drejtues
Deri ne: 30/05/2018
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 16/06/2018
Shqiperi
Kamarier/Banakier
Deri ne: 30/05/2018
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 30/05/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 04/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/06/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 03/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/06/2018
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 09/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 04/06/2018
Shqiperi
Sanitare
Deri ne: 30/05/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 04/06/2018
Shqiperi
Kuzhinier
Deri ne: 30/05/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Topograf
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Asistente
Deri ne: 16/11/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Ish Blloku
Agjent Imobiliar
Deri ne: 30/09/2018
Shqiperi
Financier
Deri ne: 26/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 04/06/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 03/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 04/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/06/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 30/06/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/06/2018
Autostrade
Dizenjues i brendshem / Dekorator
Deri ne: 25/06/2018
Durrës
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 25/06/2018
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 30/06/2018
Tiranë
Agjent Imobiliar
Deri ne: 30/09/2018
Zogu i Zi
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 30/06/2018
Zogu i Zi
Jurist
Deri ne: 30/06/2018
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 25/08/2018
Durrës
Agjent Shitjeje
Deri ne: 24/06/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 24/06/2018
Shfleto artikuj te tjere per: PIRRACI SHOFER SHOFER VINCI VINC
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1801220049
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved