Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |   Biznese.al   |   Time.al  |   Ligje
Kerkohet Magazinier
ikub#: 1801260105
Vendndodhja: Kamez
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Lloji i punes: I Perhershem

Kompania Pirraci - U6 kerkon te punesoje Magazinier

Detyrat dhe Pergjegjesite:

·         Pergatitja e iventarit te vazhdueshem te produkteve ne sistem

·         Parashikimi ne kohe i porositjes se produkteve te furnitoret

·         Pergatitja e materialeve per tu derguar ne objekte

·         Mbajtja pater dhe rregullt e ambjentit te punes

·         Raportimi i te dhenave  te ekonomisti dhe dinancieri dhe bashkepunimi me stafin menaxhues

·         Operimi dhe mirembajtja e rregullt e pajisjeve te magazinuara

 

Kualifikimet:

·         Te kete perfunduar arsimin e larte

·         Te jete njohes i mire  i progameve te paketes Microsoft Office

·         Te kete eksperience te meparshme ne te njejtin pozicion

·         Aftesi te mira organizative

·         Aftesi te mira komunikuese me klientet,furnitoret dhe stafin.

 

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line  ne adresen: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: 3554450069Hyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamez
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


+35544500696
Kamez
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Jurist
Deri ne: 06/03/2018
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/03/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 14/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 21/03/2018
Durrës
Asistente
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 01/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 01/03/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 07/03/2018
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/02/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 07/03/2018
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 31/03/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 28/02/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 28/02/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Dizenjues i brendshem / Dekorator
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Shofer
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 23/03/2018
Durrës
Tjeter
Deri ne: 30/04/2018
Durrës
Tjeter
Deri ne: 30/04/2018
Rr. Barrikadave
Marredhenie me publikun
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 23/03/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/03/2018
Tiranë
Agjent Imobiliar
Deri ne: 22/03/2018
Rr. Kavajes
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/03/2018
Rr. Kavajes
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/03/2018
Shfleto artikuj te tjere per: INVENTARI MAGAZINE MAGAZINIER PIRRACI-U6
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1801260105
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved