Kerkohet: Operator Junior Broker Forex, Account Manager në gjuhën Italiane dhe Angleze
ikub#: 1802050143
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Agjent Shitjeje
Deri ne: 30/06/2018
Lloji i punes: I Perkohshem
Alpha Market Solution kërkon:
 
Operator Junior Broker Forex, Account Manager në gjuhën Italiane dhe Angleze
 
Kërkesat /Kualifikimet:
- Operator Full- Time Italisht & Anglisht
- Eksperiencë në Call Center (teleselling)
-Të jëtë i motivuar, energjik, ambicioz dhe i aftë për të punuar në grup
 
Eja ti bashkohesh grupit tonë, për një eksperiencë pune intense, shpërblyese dhe plot sfida 
 
Ofrohet:
- Paga + Bonuse shumë të mira 
- Prespektivë për tu zhvilluar profesionalisht
 
Te interesuarit mund ta dergojne  CV-ne tek emaili: hr.alphamarketsolutions@gmail.com  
 
Ose mund te kontaktoni ne, Nr.kontakti: +355698438254
 


Hyr me llogarine e facebook


0698438254
Tiranë
Per me shume nga Alpha Market Solution


0698438254
Tiranë
Per me shume nga Alpha Market Solution


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 16/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 16/07/2018
Durrës
Asistente
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 08/07/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 18/07/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/07/2018
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 11/07/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/07/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 29/06/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 11/07/2018
Tiranë
Specialist Sigurie
Deri ne: 29/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/06/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 04/07/2018
Kamez
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Topograf
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Asistente
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 16/11/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 18/07/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/07/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/07/2018
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 15/07/2018
Qarku Tirane
Tjeter
Deri ne: 18/07/2018
Shqiperi
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 11/07/2018
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 18/07/2018
Tiranë
Topograf
Deri ne: 20/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/06/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 28/06/2018
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 30/06/2018
Tiranë
Jurist
Deri ne: 31/07/2018
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 31/07/2018
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 10/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2018
Zogu i Zi
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 30/06/2018
Rr. Elbasanit
Tjeter
Deri ne: 28/09/2018
Rr. Elbasanit
Tjeter
Deri ne: 31/08/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/08/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 24/06/2018
Shfleto artikuj te tjere per: OPERATOR PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1802050143
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved