Marketing Operations Manager
ikub#: 1803020040
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/07/2018
Lloji i punes: I Perhershem

 

Marketing Operations Manager

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

1. Marketing Operations Manager është përgjegjës për kryerjen e aktiviteteve te marketingut te cilat kanë si qëllim arritjen e objektivave te kompanisë për të realizuar planin e shitjes.

2. Marketing Operations Manager punon ngushtësisht me shitësit e kompanisë (Business Development Manager(BDM), Account Manager(AM), Sales Representatives(SR) etj.,).

3. Harton planin e marketingut në linjë me objektivat e kompanisë.

4. Harton listën e shërbimeve të kompanisë dhe përgatit strategjinë e marketingut ne bashkëpunim me BDM, AM, SR dhe stafin tjetër te shërbimeve.

5. Analizon tendencën e tregut, strategjinë e çmimeve dhe mendimet e klientëve dhe rekomandon ndryshime ne strategjinë e zhvillimit te biznesit bazuar ne analiza konkrete.

6. Krijon dhe mirëmban raporte mbi aktivitetet marketing, efektivitetin e tyre dhe ndikimin qe ato kane mbi biznesin.

7. Bashkëpunon me shitjet (AC, BDM, SR) për te zhvilluar plan strategjik dhe taktik mbi mundësitë e reja te zhvillimit te biznesit.

8. Zhvillon dhe implementon koncepte te reja, modele biznesi, kanale te reja komunikimi dhe partnere te rinj për te pozicionuar biznesin si lider ne industrinë e software development.

9. Kryen aktivitete marketingu qe promovojnë shërbime te kompanisë si më poshtë:

• Promovim i faqes së kompanisë duke rritur vizibilitetin në faqet e motorëve të kërkimit.

• Pjesëmarrje në evente, konferenca me qëllim Outsourcing dhe Shitje.

• Branding i IkubINFO për International Business dhe Outsourcing Nearshore – Promovimi i brand-it të kompanisë brenda Evropës.

• Working with Referrals – Krijimi dhe ruajtja e marrëdhënieve me rrjetin e grupeve te interesit.

• Partnerships – Mirëmbajtja e marrëdhënieve me partnerë qe do të punojnë outsourcing (ne shitje dhe marketing).

• Direct email – Përgjegjës për fushatën e email-eve direkte me bashkëpunëtorë të ndryshëm.

• Case studies – Publikime në portale me fokus outsourcing për të bërë sa më të njohur kompaninë në vendet e Evropës.

• Videos – Krijon dhe publikon video ne YouTube për IkubINFO dhe Outsourcing.

• Social media – reklamim i kompanisë, kryesisht në Linkedin.

• Telemarketing

10. Kryen kërkime për te identifikuar tregje potenciale për shërbime të kompanisë, kompani konkurrente te fushës, partnere potenciale biznesi dhe individë për punësim/bashkëpunim.

11. Ndjek programe zhvillimore te financuara nga organizma te huaj me qellim zhvillimin e biznesit te outsourcing.

12. Kryen kërkime për të identifikuar kompanitë e ngjashme apo kompanitë e reja me shërbime te ngjashme apo te njëjta me ikubINFO ne tregun shqiptar / rajonal.

13. Kryen kërkime për politikat, trajtimin e punonjësve etj. ne kompanitë konkurrente si dhe llojet e projekteve dhe teknologjive.

14. Identifikon evente , workshops lokale/rajonale etj. ku kompania te marre pjese për te rritur dhe forcuar imazhin e saj ne komunitetin teknologjik, dhe për tu përdorur për bashkëpunime apo punësime te reja.

15. Përgatit dhe përditëson materiale te përshtatshme për prezantimin e kompanisë ne web, mediat sociale, eventet kombëtare dhe ndërkombëtare për teknologji, outsourcing etj.

 

BASHKËPUNON ME:

1. BDM, AC, SR dhe stafin tjetër te shërbimeve për të hartuar listën e shërbimeve të kompanisë si dhe për të përgatitur strategjinë e marketingut .

2. Shitjet (AC, BDM, SR) për te zhvilluar plan strategjik dhe taktik mbi mundësitë e reja te zhvillimit te biznesit.

RAPORTON TE:

1. Drejtori i Shitjeve

Kandidatet e kulaifikuar mund te dergojne leter intersi dhe CV ne adresen hr@ikubinfo.al me subjektin: Marketing Operations ManagerHyr me llogarine e facebook


35542235731
Tiranë
Per me shume nga ikubINFO sh.p.k


35542235731
Tiranë
Per me shume nga ikubINFO sh.p.k


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 16/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 16/07/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Asistente
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2018
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 08/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 29/06/2018
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 11/07/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 11/07/2018
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 04/07/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 25/06/2018
Tiranë
Specialist Sigurie
Deri ne: 29/06/2018
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 04/07/2018
Durrës
Asistente
Deri ne: 27/06/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/07/2018
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 07/07/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Asistente
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Topograf
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Saldator
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Projektues
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 16/11/2018
Kamez
Shofer
Deri ne: 16/11/2018
Kamëz
Financier
Deri ne: 16/11/2018
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 16/07/2018
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 31/08/2018
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 16/07/2018
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 16/07/2018
Shqiperi
Ekonomist
Deri ne: 16/07/2018
Shqiperi
Ekonomist
Deri ne: 15/07/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/07/2018
Rr. Elbasanit
Tjeter
Deri ne: 28/09/2018
Rr. Elbasanit
Tjeter
Deri ne: 31/08/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/08/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 24/06/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 01/09/2018
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 01/09/2018
Shqiperi
Dizenjues grafik
Deri ne: 31/07/2018
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 31/07/2018
Tiranë
Jurist
Deri ne: 31/07/2018
Zogu i Zi
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 30/06/2018
Shfleto artikuj te tjere per: IKUBINFO MARKETING MMARKETING MANAGER SHITJE
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1803020040
Copyright © 2006 -2018ikub.al shpk, All Rights Reserved