Graphic Designer
ikub#: 2002190096
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Dizenjues grafik

Kompania Center Shqiptare kerkon te punesoje Graphic Designer.


Kritere te vecanta:
- Njohuri te paketes Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign)
- Njohuri ne principet e design-it,formes, ngjyrave, tipografise, komunikimit vizual dhe multimedial.
- Aftesia krijuese

Pergjegjesite kryesore:
- Design per shtyp-Design kreativ, Design brandi dhe Design industrial
- Realizimi i projekteve sipas kerkesave te klientit dhe udhezimeve te menaxherit te projektit.
- Raportimi per ecurine e punes dhe koordinimi me koleget.


Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: centershqiptare1@gmail.com. Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.Hyr me llogarine e facebook


Tiranë
Tiranë


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 22/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 22/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 08/08/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/08/2020
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 08/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/08/2020
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 26/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Shqiperi
Menaxher Projekti
Deri ne: 10/08/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 07/08/2020
Prishtine
Agjent Shitjeje
Deri ne: 16/07/2020
Gjermani
Infermier
Deri ne: 20/08/2020
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 10/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/08/2020
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 09/08/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/07/2020
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 08/08/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 08/08/2020
Shqiperi
Financier
Deri ne: 15/07/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 22/07/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 22/07/2020
Shfleto artikuj te tjere per: GRAFIK DESIGNER GRAPHIC DESIGN GRAPHIC DESIGNER
Postuar nga: Center Shqiptare
ikub #:
2002190096
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved