GRAPHIC DESINGER (F/M)
ikub#: 2005050097
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Dizenjues grafik
Deri ne: 30/06/2020
Lloji i punes: I Perhershem

Pozicion Vakant: GRAPHIC DESINGER (F/M)


ALKOS GROUP ALBANIA është Distributori Ekskluziv për tregëtimin e markave më të njohura ndërkombëtare në fushën e Artikujve Shtëpiak dhe të Konsumit, Kozmetikës dhe të Kujdesit personal, me Zyra Qendrore në Autostradën Tiranë – Durrës, km 12, shpall vakant pozicionin e punës: GRAPHIC DESIGNER.

Përgjegjësitë kryesore përfshijnë kryerjen e hulumtimit të tregut, prodhimin e materialeve promovuese dhe analizimin e të dhënave të shitjeve.Kandidati ynë ideal duhet të jetë në gjendje të interpretojë sjelljet e klientëve dhe të sugjerojë mënyra kreative për të rritur ndërgjegjësimin e markës.

Detyra dhe Përgjegjësi·

 1. Zbaton fushatat e marketingut dhe reklamave;
 2. Përgatit strategji, plane dhe objektivave të marketingut dhe reklamimit;
 3. Planifikon takime marketingu, plotëson dhe koordinon kërkesat; krijimin e kontakteve; zhvillimin e orareve dhe detyrave si dhe koordinon listat e postimeve;
 4. Studion tregjet e produkteve duke zhvilluar dhe zbatuar fushata të ndryshme marketingu dhe reklamimi;
 5. Qëndron i informuar në zhvillimin e tregut dhe identifikimin e iniciativave të reja.
 6. Monitoron prezencën e produkteve dhe siguron mbështetjen e tyre në marketing;
 7. Menaxhon dhe promovon zhvillimin e produkteve të reja në bashkëpunim me departamentet e tjera të kompanisë;

Aftësitë:

 1. Të krijojë marrëdhënie të mira me klientët dhe kolegët duke mbajtur qëndrim pozitiv;
 2. I gatshëm për përvoja dhe përgjegjësi të reja;
 3. Të jetë i aftë të punojë në grup
 4. Të jetë i gatshëm për eksperienca dhe përgjegjësi të reja.
 5. Të zotërojë aftësi të mira teknike dhe profesionale
 6. Të jetë krijues duke ofruar ide inovatore për produktet e kompanisë;

 

Kualifikimet / Kërkesat

 1. Eksperiencë e mëparshme pune në këtë profil jo më pak se 2 vjet;
 2. Diplomë Universitare në Biznes, Ekonomik, Marketing, Financë, Pikturë;
 3. Njohuri shumë të mira të programeve të design si Adobe Photoshop, CorelDRAW, Adobe Illustrator, analytics web dhe Google Adwords, etj.
 4. Njohuri të mira të gjuhës angleze, përben avantazh njohja e gjuhëve të tjera;
 5. Njohje e mirë e mjeteve të marketingut tradicional dhe dixhital;
 6. Leje drejtimi kategoria B;


Aplikimet mbyllen më 30 Maj 2020

Luten të gjithë të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe një portofol te punimeve te tyre në adresën e Email: o.cela@alkosgroup.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.

 Hyr me llogarine e facebook


Tiranë
Per me shume nga Alkos Group
loading...

Tiranë
Per me shume nga Alkos Group


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 02/07/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Kamëz
Topograf
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Asistente
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Financier
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 30/06/2020
Kamez
Shofer
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Saldator
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Oficer Sigurie
Deri ne: 26/07/2020
Shqiperi
Asistente
Deri ne: 26/07/2020
Myslym Shyri
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Shqiperi
Analist Sistemi
Deri ne: 30/09/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 12/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/07/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per: DESIGN DIZENJUES GRAFIK
Postuar nga: M.G
ikub #:
2005050097
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved