ICON eshte ne kerkim te operatoreve telefonik per te gjitha fushatat TIM , VODAFONE , FASTWEB ,WIND etc
Ajo cka ne ofrojme mbi te gjitha jane pagesat e rregullta dhe ne kohe reale brenda muajit !
Ambjente komode !
Pune pa stres dhe mbi te gjitha ambjent dinamik , miqesor qe te ndihmon te rritesh jo vetem profesionalisht por edhe personalisht si individ!
KERKOJME!
Seriozotet ne pune dhe ne orare!
Deshire dhe vullnet per te punuar!
Italishte mjaftueshem e mire !
dhe buzeqeshjen tuaj pas cdo kontrate !
:)
APLIKONI! MOMENTI I NDRYSHIMIT FILLON TANI !

TEL/355694338136
Cel. : 0694338136