Operator/e per fushatat outbound Telecom Italia dhe Fatsweb
ikub#: 2005070039
Vendndodhja: Myslym Shyri
Kategoria: Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Lloji i punes: I Perhershem

ICON eshte ne kerkim te operatoreve telefonik per te gjitha fushatat Telecom Italia, Fastweb outbound dhe Luce e Gas 
Ajo cka ne ofrojme mbi te gjitha jane pagesat e rregullta dhe ne kohe reale brenda muajit.
Ambjente komode.
Pune pa stres dhe mbi te gjitha ambjent dinamik , miqesor qe te ndihmon te rritesh jo vetem profesionalisht por edhe personalisht si individ.
KERKOJME:
Seriozotet ne pune dhe ne orare.
Deshire dhe vullnet per te punuar.
Italishte mjaftueshem e mire.
Dhe buzeqeshjen tuaj pas cdo kontrate! 

APLIKONI! MOMENTI I NDRYSHIMIT FILLON TANI !

Rruga Myslym Shyr, pas karburantin Kastrat, perballe me OSHE


Cel. : 0694338136Hyr me llogarine e facebook


+355682063223
Myslym Shyri
Per me shume nga iCON Albania
loading...

+355682063223
Myslym Shyri
Per me shume nga iCON Albania


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 02/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Financier
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Kamëz
Topograf
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Asistente
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamez
Shofer
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Saldator
Deri ne: 30/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Oficer Sigurie
Deri ne: 26/07/2020
Shqiperi
Asistente
Deri ne: 26/07/2020
Myslym Shyri
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Shqiperi
Analist Sistemi
Deri ne: 30/09/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 12/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/07/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per: CALL CENTER
Postuar nga: Icon Albania
ikub #:
2005070039
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved