Agjent/e Marketingu
ikub#: 2006160110
Vendndodhja: Prishtine
Kategoria: Agjent Shitjeje
Deri ne: 16/07/2020
Center Shqiptare kerkon te punesoje Agjent Marketingu per qytetin e Prishtines.
 
Qellimi i ketij pozicioni eshte te menaxhoje marredheniet me klientet potenciale, klientet e rinj apo ata ekzistues si dhe te permbushe objektivat e kompanise per tregje te caktuara.
 
Detyra te tjera perfshijne: garantimin e rritjes se shitjeve dhe numrit te klienteve nepermjet planifikimit, zhvillimit dhe menaxhimit te shitjeve.
 
Kandidati duhet te jete i fokusuar ndaj shitjeve dhe i orientuar drejt klientit.
Kritere te vecanta:
 
Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi, menaxhimi dhe bindese.
Te jete ambicioz dhe kerkues ndaj vetes
Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive.
Te punoje nen presion dhe te pergjigjet per buxhetet financiare te vendosura nga kompania.
Te zbatoje planet/strategjite e marketingut te vendosura nga Kompania
Te kujdeset per ruajtjen e nje imazhi profesional gjate gjithe kohes
Te kete ekspericence si drejtues mjeti, e domosdoshme.
Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe i gatshem te ndjeke kerkesat e klienteve.
Kualifikimet:
 
Te kete perfunduar studimet e larta.
Te kete mbi kater vjet eksperience ne pozicione shitjesh produktesh/sherbimesh/ distribucione etj
Te jete njohes i/e mire e gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
Te kete grupin B ne lejen e drejtimit.
Preferohen kandidate mbi 28 vjeç.
 
Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com
 
Ju lutem percaktoni ne subjekt te email-it pozicionin per te cilin aplikoni.


Hyr me llogarine e facebook


Prishtine
Per me shume nga CENTER SHQIPTARE sh.p.k
Prishtine
Per me shume nga CENTER SHQIPTARE sh.p.k


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 08/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 08/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 22/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 22/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/07/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/08/2020
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 26/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Shqiperi
Menaxher Projekti
Deri ne: 10/08/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 07/08/2020
Prishtine
Agjent Shitjeje
Deri ne: 16/07/2020
Gjermani
Infermier
Deri ne: 20/08/2020
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 10/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/08/2020
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 09/08/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/07/2020
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 08/08/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 08/08/2020
Shqiperi
Financier
Deri ne: 15/07/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 22/07/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 22/07/2020
Shfleto artikuj te tjere per: AGJENT MARKETINGU
Postuar nga: Center Shqiptare
ikub #:
2006160110
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved