Hierarkia e punes Lloji i punes Orari i punes
✖Mbyll
Orari i punes
 
337 artikuj aktive


18
Jan
Tjeter
OPPORTUNITY FOR INTERNSHIP WITH AN INTERNATIONAL ORGANISATION
Tiranë
Deri ne: 25.01.2017
ikub# 1701110041
30
Sht
Operator
Kerkohen CONSULENTI TELEFONICI ASSICURATIVI per la sede di Tirana
Tiranë
Deri ne: 22.02.2017
ikub# 1602260196
13
Qer
Operator
Kerkon: Operator Telefonik
Tiranë
Deri ne: 03.03.2017
ikub# 1406130023
16
Jan
Tjeter
AsistenteEkzekutive (Fluent English Speaking)
Tiranë
Deri ne: 11.02.2017
ikub# 1701090088
23
Jan
Drejtues/Menaxher
Ofrohet vend pune Drejtor Dege tek INSIG
Shqiperi
Deri ne: 16.02.2017
ikub# 1701160083
3
Jan
Sekretar/Recepionist
SosTariffe cerca Receptionista/Segretaria
Tiranë
Deri ne: 31.03.2017
ikub# 1612270097
19
Jan
Drejtues/Menaxher
Sostariffe cerca urgentemente 6 Team Leader ADSL
Tiranë
Deri ne: 31.03.2017
ikub# 1601120068
22
Dhje
Operator
Sostariffe cerca urgentemente 130 Consulenti Inbound Commerciale di Adsl
Ish Blloku
Deri ne: 07.03.2017
ikub# 1512150067
13
Qer
Asistente
Kerkohet HR Assistant
Tiranë
Deri ne: 31.03.2017
ikub# 1606060157
17
Maj
Operator
Kerkohet Consulente telefonico – lingua francese
Tiranë
Deri ne: 31.03.2017
ikub# 1605100171
27
Qer
Operator
Kerkohet Quality Lingua Italiana
Tiranë
Deri ne: 31.03.2017
ikub# 1606200030
4
Mar
Operator
Kerkohen CONSULENTI TELEFONICI ADSL&ENERGIA per la sede di Tirana
Tiranë
Deri ne: 30.01.2017
ikub# 1602260195
13
Pri
Operator
Kerkohen Operatore Telefonico - attività di presa APPUNTAMENTI
Tiranë
Deri ne: 06.04.2017
ikub# 1604060139
1
Mar
Operator
Kerkohen Operatore
Tiranë
Deri ne: 23.02.2017
ikub# 1602230225
23
Jan
Operator
Kerkohen OPERATORE dhe SUPERVIZORE
Tiranë
Deri ne: 23.02.2017
ikub# 1701230078
20
Jan
Tjeter
Ofrohet vend pune Specialiste Pasticerie
Gjermani
Deri ne: 13.02.2017
ikub# 1701130010
20
Jan
Rrobaqepes
Ofrohet vend pune Rrobaqepese
Tiranë
Deri ne: 13.02.2017
ikub# 1701130126
20
Jan
Punetor ndertimi
Ofrohet vend pune Usta Suvatimi
Gjermani
Deri ne: 13.02.2017
ikub# 1701130127
23
Jan
Inxhinier Ndertimi
Ofrohen vende pune ne nje Kompani Ndertimi
Tiranë
Deri ne: 16.02.2017
ikub# 1701160004
3
Jan
Drejtues/Menaxher
Kerkohet: Menager Executive Dubai
e papercaktuar
Deri ne: 27.01.2017
ikub# 1612270108
23
Jan
Drejtues/Menaxher
Ofrohet vend pune Brand Manager
Tiranë
Deri ne: 31.01.2017
ikub# 1701170066
23
Jan
Agjent Shitjesh
Ofrohet vend pune Agjent Shitje ne terren
Tiranë
Deri ne: 31.01.2017
ikub# 1701170065
23
Jan
Operator
Kerkohen Operatore FOREX
Tiranë
Deri ne: 17.02.2017
ikub# 1701170063
23
Jan
Agjent Shitjesh
Ofrohet vend pune Agjente Shitjesh ne terren (femer)
Tiranë
Deri ne: 17.02.2017
ikub# 1701170062
23
Jan
Sekretar/Recepionist
Ofrohet vend pune Recepsionist/e
Tiranë
Deri ne: 17.02.2017
ikub# 1701170060
23
Jan
Operator
Kerkohet Agjente Shitje dhe Konsulente Telefoni ne fushen e online marketing
Tiranë
Deri ne: 20.02.2017
ikub# 1701200060
23
Jan
Tjeter
Call for Experts in collective redress for consumer protection
Tiranë
Deri ne: 31.01.2017
ikub# 1701190062
23
Jan
Roje
Ofrohet vend pune Punonjes Sherbimi
Tiranë
Deri ne: 16.02.2017
ikub# 1701160054
23
Jan
Kamarier/Banakier
Ofrohet vend pune Kamarier/e
Tiranë
Deri ne: 28.01.2017
ikub# 1701170052
23
Jan
Operator
Ofrohet vend pune Operatore
Tiranë
Deri ne: 18.02.2017
ikub# 1701180036
23
Jan
Operator
Kerkohen Operatore Telefonik
Tiranë
Deri ne: 17.02.2017
ikub# 1701170045
23
Jan
Drejtues/Menaxher
Ofrohet vend pune Administrator ne Rezidencen “Kodra e Diellit”
Tiranë
Deri ne: 18.02.2017
ikub# 1701180035
23
Jan
Drejtues/Menaxher
Ofrohet vend pune Drejtor i Rrjetit te Administratoreve
Tiranë
Deri ne: 18.02.2017
ikub# 1701180034
23
Jan
Operator Vezhgimi
Kerkohet Monitorues kamerash dhe Operator Sherbimi
Tiranë
Deri ne: 18.02.2017
ikub# 1701180033
23
Jan
Drejtues/Menaxher
Ofrohet vend pune Supervizor
Tiranë
Deri ne: 17.02.2017
ikub# 1701170042
23
Jan
Operator
Kerkohen Konsulent Financiar ne Forex
Tiranë
Deri ne: 18.02.2017
ikub# 1701180019
23
Jan
Marketing/Marredhenie me publikun
Kerkohet: Menaxher Shitjesh
Tiranë
Deri ne: 16.02.2017
ikub# 1701180018
23
Jan
Operator Vezhgimi
Kerkohet: Punonjes Sherbimi
Tiranë
Deri ne: 20.02.2017
ikub# 1701200028

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet