Shko tek Njoftime ›

Hierarkia e punes Lloji i punes Orari i punes
✖Mbyll

 
52 artikuj aktive


9
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Ofrohet Vend Pune Administrator & Business Development Team member
Tiranë
Deri ne: 30.11.2015
ikub# 1511020169
21
Tet
Shitese
Kerkohet Shitese
Tiranë
Deri ne: 14.12.2015
ikub# 1510140148
25
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Ofrohet Vend Pune Menaxhues Marketingu dhe Gazetar
Tiranë
Deri ne: 20.12.2015
ikub# 1511200173
14
Gush
Marketing/Marredhenie me publikun
Kerkohen Perfaqesuese Shitjesh
Tiranë
Deri ne: 25.12.2015
ikub# 1508070089
25
Nen
Shitese
Kerkohet Shitese dhe Ndihmes Ekonomiste
Vlorë
Deri ne: 20.12.2015
ikub# 1511200192
25
Nen
Agjent Shitjesh
Kerkohet Agjent Shitjesh
Tiranë
Deri ne: 21.12.2015
ikub# 1511210082
25
Nen
Agjent Shitjesh
Ofrohet Vend Pune Konsulente Shitjesh
Tiranë
Deri ne: 20.12.2015
ikub# 1511200181
25
Nen
Agjent Shitjesh
Kerkohet Agjent/e Marketingu
Tiranë
Deri ne: 25.12.2015
ikub# 1511250169
25
Nen
Shitese
Kerkohet Shitese
Tiranë
Deri ne: 22.12.2015
ikub# 1511220028
25
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Kerkohet Specialist i marrjes në sigurim
Gjirokastër
Deri ne: 27.11.2015
ikub# 1511230089
25
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Ofrohet Vend pune Menaxher Blerjesh
Tiranë
Deri ne: 18.12.2015
ikub# 1511180055
25
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Kerkohet Specialist i marrjes ne sigurim
Vlorë
Deri ne: 09.12.2015
ikub# 1511250032
25
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Kerkohet Specialist i marrjes ne sigurim
Durrës
Deri ne: 09.12.2015
ikub# 1511250031
25
Nen
Agjent Shitjesh
Ofrohet vend pune Agjent Shitjesh
Tiranë
Deri ne: 23.12.2015
ikub# 1511230021
25
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Kerkohet Specialist i marrjes ne sigurim
Elbasan
Deri ne: 09.12.2015
ikub# 1511250029
24
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Ofrohet vend pune Menaxher Marketingu
Tiranë
Deri ne: 17.12.2015
ikub# 1511170102
23
Nen
Agjent Shitjesh
Ofrohet Vend Pune Agjent Shitjesh
Tiranë
Deri ne: 16.12.2015
ikub# 1511160088
20
Nen
Agjent Shitjesh
Ofrohet vend pune Agjent marketingu
Tiranë
Deri ne: 13.12.2015
ikub# 1511130020
20
Nen
Shitese
Ofrohet vend pune Shitese ne furre buke
Tiranë
Deri ne: 13.12.2015
ikub# 1511130008
17
Nen
Shitese
Ofrohet vend pune Shitëse dyqani eventesh
Tiranë
Deri ne: 10.12.2015
ikub# 1511100115
17
Nen
Agjent Shitjesh
Ofrohet Vend Pune Agjent/e Shitje ne Terren
Tiranë
Deri ne: 10.12.2015
ikub# 1511100096
12
Nen
Shitese
Ofrohet Pune Shitese, ne Dubai, Abu Dhabi
Tiranë
Deri ne: 05.12.2015
ikub# 1511050182
12
Nen
Marketing/Marredhenie me publikun
Ofrohet vend pune Menaxhues i rrjeteve sociale
Tiranë
Deri ne: 05.12.2015
ikub# 1511050159

1 2 3


Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan


Reklame
Digitalb